Gråtfesten tillsammans med Mowgli

Igår fick vi tips av våran kompis Hampus att nya filmen Mowgli nu finns på Netflix. Vi blev så peppade och tänkte att det blir en perfekt film för lördagsmyset efter en brunch på stan med vänner.

Så kommer vi hem, poppar popcorn, tar fram julmusten och sätter på filmen…

…som inte är en härlig barnfilm om lilla pojken Mowgli. Utan de har gjort den mörk och sorglig. Den var riktigt stark. Men det var inget en nybliven mammas hjärta klarade av. In i halva filmen grät jag som en jag vet inte vad… Så är ni sugna på att tömma tårkanalerna SE DEN. Vill ni se en lättsam, barnslig kulig film är detta inte den ni söker. Då borde ni kanske se Nerve, eller Sierra Burgesson is a Looser. Båda finns också på Netflix.

16
gillar

2 kommentarer till “Gråtfesten tillsammans med Mowgli

  1. Hej!

    Jag har en son på ca 2 månadef, jag kan absolut inte dricka kolsyrat (ammar/pumpar) för då får han ont i magen. Samt så unviker jag kål, bönor och linser samt koffein..

    Tänkte på ditt inlägg där du skrev att altas har ont i magen. Kanskd kan bero på kolsyrat??

  2. Hahaha älskar att du skrev detta om Mowgli! Jag är nybliven mamma sen 6 månader tillbaka. Såg också den med min Sambo och ba ”ååh va mysig den måste vi se”….
    FRUKTANSVÄRD!! haha. Ångest i hela filmen, kom ju aldrig någon lycklig händelse. Såg inte klart slutet, klarade inte av det och tårarna rann. Fortsätter en annan dag när jag fått lite distans….
    Har du sett Lion? Oh lord.. den är så sorglig men SÅ fin. Se den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *