En dag i Dubaimall

Nästsista dagen vaknade vi upp till regn. Vad passar då bättre än en hel shoppingdag då? Både jag och mamma sa att vi inte behövde något speciellt men ändå kom vi båda hem med sinnessjukt tunga kassar.

Vet inte riktigt vad som hände men vi hade uppenbarligen massa oviktiga nödvändigheter! Jag ska visa vad jag shoppade när jag kommit hem och packat upp. Mamma köpte klänningar och kjolar. Jag presenterade henne för mitt favoritmärke Sandro när vi var i Paris på hennes födelsedag förra året och sen dess är det hennes favoritmärke också. De är ganska dyra men de har alltid nästan allting på rea när en ny säsong kommer i butik. Då kan man hitta alla dina dyrgripar på 30-50%. Och det är helt okej att betala 1200-1800 för en klänning men inte det dubbla känner jag.

Jag hade på mig byxor från Valerie, blus från Zara och Atlas t-shirt är från Ralph Lauren (reafynd på Babyshop!)

Mammas tröja har hon snott av mig och den är från Busnel.

Vi gick aldrig in på aquariumet men jävlar vad enormt det var på bara utsidan! My oh my!

Om ni ska till Dubaimall så ett supertips är att gå på toa där de tjusiga butikerna ligger. Där är toaletterna 1000 gånger finare än bland de ”billiga” butikerna samt helt tomma! Mycket mindre folk i de avdelningarna.

Mamma fyllde år dagen efter så vi köpte en cupcake med ett ljus på till kaffet och den var magisk! Även min morotscupcake. Förmodligen se godaste jag någonsin ätit. Krämiga och bara magiska.

Tog denna bild och skickade till Douglas. Tyckte det var lite roligt att dra upp hans shorts. Hehe.

Det var allt från vår shoppingdag <3

26
gillar

3 kommentarer till “En dag i Dubaimall

  1. Hei Dasha.
    Etter att ha sett ditt sammarbete med twist and shake, gick jag in på deras hemsida och beställde. Jag har ännu inte fått mina saker och jag har i efterhand nu läst att det är svindel. Har du hört någonting om detta ? Lite osäkert på vad jag ska göra.
    Tack för en fin blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *