30 days träning

Minns ni när jag för ca 3 år sedan körde 30 days shred? Med Jullian Michaels?

Det är ca 30 minuters högintensiv träning. Man blir jävligt svettig. Jag kom på detta i veckan och nu bestämde jag mig för att köra igen! Någon som vill vara game? Jag har en sluten FB-grupp där vi kör och peppar varann! Vill ni vara med?

Gå med i den HÄR.

10
gillar

4 kommentarer till “30 days träning

  1. Men OJ vilka mängder av reklambanners som ploppar opp när jag kom in på din sida?! Välplacerade så att iaf jag råkade klicka på en. Detta känns verkligen inte ok..!?
    Förstår att du som alla andra måste ha reklamintäkter, men detta sätt känns allt annat än okej, snarare oärligt med tanke på hur lätt man råkar komma åt den reklam som ideligen ploppar upp + att hela upplevelsen med att besöka din sida helt tappar all form av trevlighet. Bara störigt och därför orkar jag inte scrolla vidare.

    Ta detta på rätt sätt är du snäll. Jag vara bara tvungen att kommentera!

    1. Åh jag håller med! Förstår också att reklamintäkter är nödvändiga men det blir väldigt jobbigt när man försöker läsa… Kram <3

      1. Hm jag visste inte att det var så? Jag har aldrig varit inne när man behövt klicka så mycket som ni beskriver. Det är inte jag som styr bannersannonserinen, den är nämligen automatisk. Men jag ska genast maila de som sköter det och fråga vad som hänt. För det har inte alltid varit så, visst?

        1. Nej inte alltid! Typ senaste veckan/veckorna. Det som är mest jobbigt är att det kommer banderoller ganska högt upp i mitten, liksom prick där texten är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *