Restaurang Nabo

Förra veckan vad jag ute på restaurang Nabo och åt. Utan bebis! Otrolig grej. Slevar ju i mig maten nuförtiden som om det inte fanns någon morgondag… För annars får jag inte äta upp den alls för bebis kräver min fulla uppmärksamhet och båda händer eller så drar han i tallriken och stoppar sina händer i den men i torsdags (!) åt vi lugnt och stilla. Smakade på maten. Tog in varenda krydda och njöt av den.

För det var njutningsfull mat. Väldigt väldigt väldigt gott! Menyn består av ”nordisk smaker” vilket skulle kunna bli väldigt enkelt men det var helt tvärtom. Det var festliga smaker och en torsk som smälte i munnen. En sparris som man bara ville ha mer av och så hade de en drink på pisco jag hade kunnat dricka en liter av om jag visste att jag inte skulle stupa av det!

Hade nöjet att uppleva denna kväll med min vapendragare Steffi. Tack för att du dansade in i mitt liv efter 10 års bekantskaphet <3

24
gillar

3 kommentarer till “Restaurang Nabo

  1. Hej Dasha

    Skulle vara så intressant och roligt om du skrev ett inlägg om vänskapsrelationer. Hur du ser på de idag och hur de förändrats genom åren? Typ som först var Becca din bästis bästis och nu är hon helt borta (iaf på bloggen) men kanske är det i verkliga livet också. Hur hanterar man sånt? Hur gör du för att våga satsa på nya vänskapsrelationer som tex. Steffi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *