Serien Euphoria

Fy fan vad jobbig grej att råka trilla in på en ny serie man blir besatt av för sent på kvällen.

Vi tittads klart på FARANG ikväll. Den var väldigt bra i början och mitten nen slutet är lite svagt faktiskt men helt klart sevärd om man gillad Krim.

Sen såg jag en kompis instagram story där hon skojade om att hon sett serien Euphoria och ba ”Sett ett avsnitt av Euphoria och vaknade såhär” så hade hon riktigt glittrig ögonskugga och så minns jag att jag sett trailer för denna serie och den handlar om en tjej som missbrukar droger, går på high school och så är det mycket skimmer, disco och sånt som tilltalar detta glittriga hjärta. Så jag satte på första avsnittet och… Serien känns väldigt glad i början men blev mycket mycket mörk mycket mycket snabbt. Jag fick ångest av slutet på första avsnittet så var tvungen att se hur det skulle spela ut sig i avsnitt två. Sen var det prick samma känsla i avsnitt två så avsnitt tre kom på. Och helt plötsligt var klockan 23.30 och mitt barn vaknar 05 så ni förstår ångesten som kom då och ah generellt har det varit mycket jobbigt och ångest senaste tiden så triggern för ångest för tillfället är inte stor om man säger så.

Men jag stängde i alla fall av, mitt i avsnitt tre. När det var happy times. Får sova under varje sovstund Atlas har imorrn. Och sen lägga mig supertidigt imorrn kväll. Nu ska jag bara googla upp några bilder från denna serie till er och så ska jag även säga att alla har så fina kläder och så fint smink. Är kär i detta i serien. Men historien är ångest.

8
gillar

3 kommentarer till “Serien Euphoria

  1. Ligger inlagd på sjukhus då vår son verkar vilja komma ut ur magen lite väl tidigt. Så ett serietipps var preciiis vad jag behövde nu då jag nyss sett klart mina andra serier! TACK?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *