Det sk mammahåret?

Jag kommer aldrig glömma hur mallig jag varit att jag sluppit det sk ”mammahåret”. Många tappar ju håret här fram lite och det går av och det är tydligen supernaturligt för det är kroppen som återhämtar sig efter ”chocken” att föda barn. OBS har ingen artikel att hänvisa till denna ”forskning” så skjut inte budbäraren jag berättar bara för er vad jag fått höra och ärligt upplevt själv? Bokstavligen alla jag känner som fått barn har råkat ut för denna. Alla förutom jag då hehe. Tänkte jag. För det brukar komma ca 6-8 månader efter bebis födelse. Och Atlas närmar sig 13 månader så jag trodde jag var way pass that shit men helt plötsligt från ingenstans sa det bara poff i veckan? Håret bara gick av.

Ni ser ju på bilderna? Så mitt i detta kände jag bara äh. What the fuck. Nu gör vi en förändring va Jennifer (min frisör på Bangerhead waaaay back). Och hon ba ”Åh nej Dasha är du säker”. Vi har nämligen ett förflutet där jag sagt en sak men fått panik och ångrat mig direkt efter hehe.

Men nu kör vi på sa jag. Så nu blir det mörkt helt enkelt. Men ljusa slingor i. Men mörkt som grund. Spännande va?

22
gillar

2 kommentarer till “Det sk mammahåret?

  1. Lider verkligen med dig! Men lite befriande att se att även influencer-mamas drabbas av detta. Fick en liten kille i början på året och tappade så mkt hår så jag fick ett nytt hårfäste. Ej till det bättre ? Nu ser jag mest ut som en igelkott, men ändå tacksam för att det växer ut igen hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *