Få tillbaka lukt och smaksinne

WELL HELLO LUKTSINNET!!!!

Okej det är inte alls ”tillbaka” men idag kände jag lukten av Atlas köttbullar. Ni vet de luktar ju så himla mycket prutt och verkligen äckligt egentligen men det var den ljuvligaste doften att äntligen få känna någon form av doft!! Tryckte upp rödlök i näsan någon timme senare det kände jag med. Men inte när den låg på skärbrädan… Känner fortfarande ingen smak men började göra detta igår.

Fick tips här i bloggen att skölja näsan och hade Atlas sån här Physiomer hemma och kört som en galning igår och idag. Säkert fyra gånger idag och fler igår och det kan helt klart vara ett sammanträffande eller så har det hjälpt till. Känns som om man får en kallsup och är verkligen obehagligt förstår att Atlas skriker som en stucken gris de få gånger jag använt denna på honom men den gör verkligen sitt jobb kan jag lova! Sköljer rent så det knastrar i öronen när man snyter sig efteråt!!! Så för er som också tappat smak och luktsinne kan ju också testa om ni vill. Denna är köpt på apoteket men finns säkert en bättre för vuxna. Ska köpa en sån imorrn tänker jag.

Obs att jag inte säger att detta kommer göra så ni får tillbak smak- och luktsinnet om ni tappat det men att det kanske hjälpte mig lite på traven. Förstår ni skillnaden? Säger inte att det ÄR så men kanske litet hjälp på traven. Jag kommer helt klart fortsätta och hoppas att de kommer tillbaka snabbare tack vare urskiljningen <3.

31
gillar

7 kommentarer till “Få tillbaka lukt och smaksinne

  1. Har ditt lukt- och smaksinne kommit tillbaka ännu?

    Var det i samband med
    någon förkylning du tappade dem? Jag har för närvarande heller inga men är inte heller täppt i näsan.

  2. 6 veckor nu utan fullständig smak och lukt, man kanske skulle testa den där ”kuren” 😛 Har nästan fått tillbaka all lukt och smak men saknar sista ”touchen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *