I onsdags åt vi middag på Griffins. Och inte vilken middag som helst urtan vi åt en SUPERMIDDAG. De har precis skaffat ett ”Chef’s table” vilket är ett bord vid eller i köket.
Maten var magisk. Stämningen perfektion och så mina älskade tjejer. Detta var, handen på hjärtat, en av de härligaste kvällarna på så länge.
Vi vart så väl omhändertagande. När jag vaknade dagen efter, otroligt bakfull så mådde jag ändå så himla bra hela dagen. Sprang runt på kontortet och dansade och skrattade. En sån här kväll ger en energi att klara hösten och vintern. Rekommenderar alla att boka Chef’s table på Giriffins för en extraordinär upplevelse.
Köksmästare Jens Bergstrand.
Storchefen Christian Hellberg!
Hehe. Vi höll inte tillbaka på alkoholen. Men samtidigt, varför ska man göra det? Det kommer alltid nya pengar och det kommer alltid dagar man kan hålla igen pengarna på. Jag älskar god mat och god dryck.
TACK mina älskade tjejer och all personal på Griffins för att ni gjorde mig så himla lycklig.
Tabble? TaBBle? Har du ens gått ut gymnasiet undrar man ju!
Svar till emma :
TABBLE tabbbbble
Emma, har du??
Dasha! Ni måste någon gång prata i podden om man kan bli tillsammans med ett ex igen?
Hur ska man tänka innan man tar beslutet att gå in i omgång två med en kille?
Om uppbrottet inte berodde på otrohet eller liknande utan att känslor försvann från hans sida men inte från en själv.
…ska man bara göra som det sägs ”sakna, känn, gråt om du behöver, men gå vidare”, eller ska man pröva igen och ta risken att det går käpprätt åt helvete eller gör det ondare den andra gången? Tack för bästa podden tjejer!
Måste testas ! Ser ju supernice ut!
Superfin blogg! Kolla gärna min:)
Superfin blogg! Kolla gärna min:)
Tack för en helt grym podcast! Du och Michaela är bäst! Skulle ni inte kunna prata mer om första pojkvännen? Och lite om dom första månaderna tillsammans?