Dashas ceviche recept på torsk, pilgrimsmussla och en på salmalax

Ceviche med Torsk och pilgrimsmusslor:

MÅNGA Lime

Citroner

Salladslök

Mango

Koriander
Olika Chilifrukter 

Färska pilgrimsmusslor

Färsk torsk

Skär torsken och pilgrimsmusslorna i fyrkanter stora som en tumme. 

Tvätta (!) och riv sedan skalet från några lime och några citroner. 

Hacka chili. Jag har ganska mycket i men gör som ni vill. Men det är gott att blanda lite olika i en ceviche. 

 Ner med allt i en bunke! 

Och pressa lime och citron tills allting är täckt av juice. 

Rör om ordentligt och sen ska det in i kylen i ca en timma så det får marinera sig ordentligt. 

Servera med rikligt med juice!

Jag gjorde även en annan liten variant med Salmalax

Koriander

Salmalax

Rödlök

Mini tomater

Vitlök

Gurka

Lime

0
gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *