Det här är ju det roligaste jag vet. Att handla lite olika ingredienser som jag tror passar ihop och köra på. (Och hoppas på det bästa). Denna gång hade jag tur! Blev verkligen supergott!
NI behöver:
Rödvin
Gullök
Vitlök
Morötter
Kantareller
Palsternackor
Högrev
Kantarellfond
Köttbuljong
(Hade mer grönsaker och kantareller än vad det är på bilden, ca 1 kilo kantareller och 3 stora palsternackor och morätter)
Hacka allting i lagom stora fyrkanter. Och stek allting i omgångar med salt och peppar.
Koka samtidigt upp köttbuljong
Så här ser det ut!
När ni lagt över allting i en gryta/kastrull så tillsätter ni kantarellfonden.
…. och rödvinet. Jag tog en halv flaska. Lite mer kanske.
Sen fyller ni upp med buljongen så att allting är under vatten.
Jag hade en torkad timjan stående i köket så smulade ner det.
Sedan låter ni detta stå och bubbla på låg värme (jag hade 3/9) i så många timmar ni orkar. Och rör om så ofta ni orkar. Nångång i halvtimmen/timmen i alla fall.
Det är klart när köttet börjar falla isär.
Jag serverade med sötpotatispure och gräddfil.
Alltså det där lät ju huuur gott som helst!!
Två heta tjejer i 20års-åldern skriver från hemlig ort.
Vi ger dig den nakna sanningen om sex och relationer.
xoxo
Candy och Tasha
OH! sån där rätt som ser sjukt avancerad ut och wowar alla ur stolen när man bjuder på 🙂
Ja! Men egentligen bara är superlätt 🙂
Ser alltid så fint och mysigt ut hemma hos dig. Kan tänka mig att du trivs i ditt hem riktigt bra, hade jag gjort!!