Kräftskiva på Gubbhyllan, Skansen med Miller och OP Anderson

 

Duktiga Weare365 tog dessa bilder under vårt event i onsdags. De är verkligen konstnärer när det kommer till foto. Kika in hos dem om ni vill få balsam för ögonen.

Vi höll till i lokalen Gubbhyllan som ligger inne i Skansen och är en jättemysig lokal. Vi drack givetvist Miller och så fick vi lära oss hur man smakar på snapsarna och hur man ska dricka dem av en sommelier från OP Anderson. Man ska tex inte dricka större snapsar än 2:or!

Det var KC Wallberg som stod för maten (han är en traktör och bla driver krogen Gubbhyllan). Det var utan tvekan de godaste och mest perfekta kräftorna jag ätit i hela mitt liv tror jag. Och detta är 0% krydd. Tänk att jag har en sista kräftskiva kvar för i år. Oj vad det kommer smaka.

1.2 1.3 1.5 1 2 3     9 10 11.2     15 16 18  19 20.1   23 24 26 27 28  30 31 33   35    41 42 43 44   49 50 52     59  61   69 70  74 75 76  91

0
gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *