Rabattkod NA-KD

Samarbete med NA-KD. 

Jag har gjort massa roliga och fina filmer med RNB-låtar på SNAP och InstaStorys! 

Ni har nämligen hela 20% på hela NA-KD hemsida om ni anger koden Dasha20

Men pass på! Koden gäller bara i 24h

0
gillar

0 kommentarer till “Rabattkod NA-KD

 1. Alltså Dasha, min högsta önskan i livet (typ) är att du ska göra en RIKTIGT fet spellista på Spotify och dela med dig till oss! Du verkar lyssna på så jävulskt bra musik så jag vill bara ha meeeeer. Faktiskt redan stalkat din profil lite på Spotify (haha vem är man liksom…) men ett riktigt köttigt ihopplock av typ dina favorit RNB låtar vore så himla fett!

 2. Asså WAOW Dasha vad du ser pigg och glad ut!!!! Blir helt glad! Shit vad sugen jag är på att åka på liknande resa. Keep going!!!!!

 3. Finns det någon direktlänk till NAKD med alla kläder du valt ut? Tyckte typ allt va så snyggt så måste kika närmre!! Kram <3

 4. Hur du pratar med Hanna i er podcast är inte okej Dasha. Hannas blogg kryllar av kommentarer angående detta. Rent ut sagt så är du taskig.

  1. Lägg av. Det är Hanna som inte kan uttrycka sig. Senaste podden var katastrofal just för att Hanna inte kan förmedla sina budskap. Det enda hon får fram är: alltså…du förstår vad jag menar…ett exempel…kan inte komma på ngt…men du vet…asså…ja”

   Som lyssnare är det skitjobbigt. Dasha försöker ju hjälpa henne på traven men det går inte…hon är inte ett dugg taskig.

   1. Det som jag antar att dom flesta syftar på är inte när Dasha försöker hjälpa henne på traven. Utan mer hennes attityd MOT Hanna. Sättet hon uttryckte att Hanna i “varje avsnitt använder samma vän som exempel” eller att “Hanna visst menar att flörta” när hon precis sagt att hon inte gör det. Känner ju självklart inte er relation men känner själv och har läst att fler skrivit att de blir lite illa till mods över hur du pratar med Hanna. Inte nödvändigtvis vad du säger, utan hur du säger det.

    1. Jag är helt övertygad om att dasha inte menar ett dugg illa när hon säger de saker du gav exempel på. Varför ska dasha hålla med Hanna om hon inte gör det? Det är ju bara bra att dasha säger vad HON tycker, oavsett Hannas åsikt och oavsett ämne. Det är ju skittråkigt att lyssna om de bara skulle sitta och hålla med varandra!

     1. Jag tror att du Anna har missförstått vad Sandra mfl faktiskt menar. Självklart kan Dasha inte hålla med Hanna om allt de diskuterar, och självklart har Dasha rätt till sina egna åsikter! Vad flera reagerat på är dock Dashas attityd och ton mot Hanna, och sättet hon ständigt tycks känna ett behov av att nedvärdera, dumförklara och försöka sätta dit Hanna. När jag lyssnar på deras podd upplever jag att Hanna ständigt tvingas förklara och förvara sig mot Dashas påhopp och att Dasha har en oerhört rå och elak ton mot Hanna. Och det har inget att göra med att de är oense om något de diskuterar, det är något genomgående i varje jäkla poddavsnitt!

      Dasha är t.ex. väl medveten om att Hanna har svårt att ge spontana exempel, och varför ska hon då ständigt fråga om exempel och göra så Hanna får sitta där och stamma och säga att hon inte kan ge något exempel? Hon skulle kunna hjälpa Hanna på traven istället genom att ge ett eget exempel och fråga “var det ungefär så du menade?” – för att få igång ett samtal igen. Det är såklart bara ett exempel, men det finns hur många exempel som helst då Dasha faktiskt är riktigt arrogant och hård mot Hanna. Men problemet enligt mig är just Dashas underliggande ton mot Hanna, som får mig och många andra att bli illa till mods av att lyssna på podden.

     2. Herregud. 1. Skaffa er ett liv istället för att bry er och lägga ner så mkt tid och enegi på att kommentera och analysera hur dessa två tjejer pratar med varandra, HELT SJUKT. Ni hat ju ingen aning hur deras relation är, så jävla löjligt. 2. Väx upp! Om man har riktiga vänner kan man prata med dom påriktigt och inte tassa runt dom hela tiden, man kan faktiskt säga vad man tycker och tänker och ibland förstår man inte vad personer menar fast man känner dom.

      Ahh så jäkla löjligt detta är!! You go Dasha, tycker inte avsnittet var konstigt alls utan två tjejkompisar som snackar. Kram

   2. Men skämtar du? De är inte bara podcastkollegor, de är vänner också. Ingen vill “bli hjälpt på traven”, om det nu är Dasha avsikt, på ett sådant sätt av en vän. Det Dasha gör resulterar snarare i att Hanna känner sig nedtryckt och får svårare att uttrycka sig i hennes sällskap.

    1. Svar på din fråga, nej jag skämtar inte. Dasha ger Hanna GOD tid till att försöka uttrycka sig. Så mycket att det nästan blir en monolog. Varför skulle man för övrigt INTE hjälpa en vän på traven? Speciellt ngn som har svårt att sätta fingret på ngt som den känner eller tycker…??

     1. Sjävklart ska en hjälpa en vän. Jag upplever dock inte att det är det Dasha gör. Det finns en bakomliggande ton som jag upplever väldigt arrogant, och du behöver inte vara en raketforskare för att känna hur Hannas sinnesstämning förändras.

      Om Dasha inte klarar av att “hjälpa Hanna på traven” utan att sänka både Hanna och stämningen, bör de inte ha en podd tillsammans.

     2. Vi får enas om att vi inte håller med varandra.

      Tror att det finns flera anledningar varför de inte riktigt lyckas med podden och kanske inte bör ha den ihop…tycker inte att de synkar varandra eller får igång diskussionen. Den blir så platt…tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *