KONTENT ÅNGEST

Jag älskar mitt jobb och 9/10 dagar är det världens roligaste men ibland så tar det stopp uppe i maskineriet och man får ångest. För vi måste ju producera kontent, dvs innehåll hela tiden. Och ibland händer det mycket i ens liv och man fotograferar hela tiden och då är det inte så svårt men ibland går det lite segare och det händer… Inte så mycket roligt? Men då ska man ändå ha innehåll till massor av kanaler.

Så här har jag suttit idag och funderat ut roliga filmer till Youtube och precis nu, nyss nyss kom jag på en jätterolig ide. Så nu ska jag springa hem från kontoret och skynda mig att filma innan solen går ner och det blir väldigt mörkt.

0
gillar

2 kommentarer till “KONTENT ÅNGEST

  1. Hej Dasha! Jag har följt dig i många år och tycker det är SUPERKUL att du börjat med youtube. Youtube är det bästa, det är där man får lära känna er influencers på riktigt.
    Du verkar tro att det är videos som är uppstyrda och planerade som är dom roligaste för oss tittare, men allt vi egentligen vill och önskar är att få följa med i din vardag i en hederlig VLOGG. Vi vill se vad du äter för frukost, när du ger Bella mat, när du går till jobbet, vad du käkar till lunch, hur du lagar din soppa, när du damsugar ditt vardagsrum, pussar på din kille eller när du går på toa typ. Vi är alltså inte så krävande som man kan tro! Och jag TROR faktiskt att jag talar för väldigt många när jag skriver det här inlägget.

    Du är bäst! <3
    Kraaaaaam från Heddan

  2. Precis! Jag älskar de videos där du är i din vardag. Speciellt när du hänger med din pojkvän eller dina vänner eller sin mamma. Du behöver inte hitta på grejer (även om de såklart också är kul) <3 du är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *