Surfers, äggmackor och hästsöndag.

FREDAG:

Vaknade vid 06 som tydligen är min nya vana och min nya grej nuförtiden. SÅ härligt. Älskar det. Man får så många fler timmar på dygnet? Så åt jag min fruost som nuförtiden varje morgon är rågbröd med kaviar och ägg. Och fil med bär.

Sen bloggade jag, svarade på mail och gjorde sådana dator-grejer tills det blev lunch och mamma tittade in. Jag slängde ihop en tonfisksallad till oss.

Då åkte vi på äventyr och hämtade mitt blyinfattade fönster!!! Det ska sitta här! Och under det blir det handfat och hela köksköret.

När det blev kväll gick vi ner till Baren och gav Noelle en studentpresent och åt lite mat.

När vi kom hem fick Douglas fota mig i min nya kaftan från Indiska.

Fin va?

LÖRDAG:

Mmm äggmacka och iste.

Sen gjorde vi oss i ordning och gick till YucLatasia för dagsfest som Mathilda och Joanna höll i.

Det var så kul att jag var kvar tills den slutade?! Trodde jag aldrig? Trodde jag skulle smita när jag ätit upp min brunch. Hehe.

Vi gick hem och bytte om och sen gick vi ner till Surfers. Vår absoluta favoritrestaurang.

Kinesiskt. Men liksom tänk asian-fusion. Väldigt kryddigt men otroligt gott om man gillar stark mat.

Toffsen fick följa med på restaurangbesöket.

SÖNDAG:

Åkte ut till stallet redan klockan 08. Följer ni Annawallberg på instagram? Gör det ifall ni är hästintresserade. Vi har gjort en massa filmer som vi lagt upp där. Hon är ju ridlärare så hon lär ut massvis med basicfakta som kan vara lätt att glömma bort. Mysiga filmer!

Zacke var så pigg! Och så glad häst i söndags. Kul att se men man rider på ett helt annat sätt nu när man är gravid. Man är mycket mer rädd om sig själv än vad man är annars…

Så blev det kväll och jag var bara sugen på något fräscht så det blev pastasallad med fetaost till middag sen kollade vi på en ny serie som heter PatrickMelrose och jag MÅDDE SÅ DÅLIGT AV DEN. Kollade ändå två avsnitt men sen fick det vara nog. Jag är nog i helt fel state of mind för en sådan serie där barn far illa. Sen började vi kolla på filmen ”Downsizing” men den var inte heller bra? Så riktigt otur hade vi när det kom till filmmys en söndag.

Har ni några tips? Vilken serie skulle passa att att vi såg tillsammans?

0
gillar

7 kommentarer till “Surfers, äggmackor och hästsöndag.

  1. Åh Patrick Melrose är så bra men hemsk.. Killing Eve på Hbo kan jag rekommendera! Rolig och spännande.

  2. Vill också tipsa om Handmaids tale på HBO, bästa serien just nu! 🙂

    ”I en dystopisk framtid tvingas kvinnor in i ett sexuellt slaveri och barnafödande i statens tjänst. Offren är en av de sista fertila kvinnorna i den framtida diktaturen Gilead, tidigare känt som USA. Hon försätts i ett sexuellt slaveri för att återbefolka världen och minsta snedsteg kan få henne dödad. Hennes enda mål är att överleva och återfinna sin dotter som diktaturen tog ifrån henne.”

    ”Den här skrämmande feministiska dystopin är bitvis prövande att se – men det vore skandal att låta bli eftersom det är årets sannolikt bästa serie. Och garanterat den viktigaste.”

  3. Om ni inte sett ”The Rain” på Netflix än så rekommenderar jag den verkligen! Så sjukt spännande från början till slut. Jag och min sambo såg klart den på två-tre dagar bara. Så himla bra och välgjord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *