Långfrukost, Erik hemma från Kina och Dinner time Stories.

FREDAG: 

Jag hade min bästa kompis boende hos oss i helgen. Erik bor i Kina och jobbar för HM men hade jobb i Milano så han svängde förbi Stockholm över helgen. Jag dukade upp frukost när han vaknade!

Vi åt en långfrukost och kollade på Nyhetsmorgon för det hade han saknat.

Efter frukosten tvingade jag ut honom på en powerwalk. Varför hatar killar pw’s? Hehe. Jag hade nya byxor från från Workout Empire. Tjusiga va? De är inga mammabyxor men däremot har de några modeller som är lågt skurna och då fungerar de utmärkt med magen.

Han fick även följa med till Showroom 88 för ett kik på deras fuskpälsar från Jakke.

Jag beställde den med hjärtan. Kändes som en solklar Dasha-jacka?

Men Jakke har en massa olika. De säljs bla på NK!

Efter powerwalken gjorde vi iordning oss hemma och gick ner på stan. Jag hade frisörtid och på Bangerhead och Erik massa inköp att göra. Han hann tom med en ”putsning” på Bangerhead. Jag vet inte om alla salonger har den tjänsten men som kille så har man en gratis putsning emellan sina klipptider på Bangerhead? Hur trevligt är inte det.

När det blev kväll skulle vi äta på Nosh and Chow men jag blev superduper trött så jag bestämde mig för att lyssna på kroppen och inte pressa en så jag stannade hemma. Erik fick en GT och jag åt ostbågar som förfest.

Mina nya skor är från UGG’s. Hur mysiga? De är uteskor men jag kanske ska ha dem hemma för de är så gosiga och mjuka. Perfekt för ett par trötta fötter som den här kvällen. Börjat få ont i hälarna när kroppen blir trött. Så ont att jag inte ens kan gå barfota hemma. Då är dessa skor perfekta att sätta på sig när man kommer hem.

LÖRDAG: 

Jag mötte upp Erica och promenerade till Kasai som har ett gästspel just nu från ”Dinner Time Stories”.

Man äter massa olika rätter från världens alla hörn i 3D.

Jätterolig brunch och finns även som middagssittning.

Efter brunchen mötte vi upp PerBaren och snackade lite mer skit. Sen fick det vara nog för mig så jag gick hem och bara mös i soffan.

SÖNDAG:

Då hade vi en massa TO-DO att utföra. Kommer en hel Youtube som denna dag inom en snar framtid. Här vilar jag mellan shoppingen.

När vi kom hem så var jag trött men kunde inte somna. Hehe. Någon annan hade mindre problem med det.

Till middag lagade jag fishtacos som blev o t r o l i g a. Recept kommer i vloggen senare i veckan. Sen var det slut på ännu en helg. Hoppas ni också haft en mysig helg.

0
gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *