Gungande madrass för Baby.

I samarbete med LullaMe.
Men okej, hej på er och säg hej till Babys nya säng och magiska madrass. Det här är en madrass som vaggar baby till sömn. Den var jätteenkel att installera och passar en vanlig säng från IKEA 120x60cm. Och är man osäker kan man hyra en madrass på prov i två veckor genom LULLAME hemsida (länk!) för ca 600kr, fri frakt inom Sverige och Finland.
Det funkar som så att man laddar ner deras app och så kan man styra madrassens nivåer från mobilen. Vi har testat och ni ser ju på bilden han slockna på en gång? Ni ser även att madrassen är ihålig så det finns ingen risk att bebis kvävs om den skulle råka hamna på mage… Gör ont i mig att ens skriva det. Att man ska behöva vara orolig för en sådan sak. Men med denna madrass behöver man inte tänka på det. Madrassen går att använda tills bebis väger 13 kilo!
Använd koden DASHA25 för att få 25% rabatt på madrassen på LULLAME hemsida, koden gäller tom 31/12-18 (gäller inte tvåveckors-hyra-prova-på-erbjudandet och går inte att kombinera med andra erbjudanden).
15
gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *