Supreme, leo, dop och alfapet!

FREDAG:

Den här leo-dräkten var det så många som när jag la upp den på instastory i fredags. Den kommer från Mini Rodini och är på 30% på Babyshop just nu. 

Älskar leotryck. 

Vi började dagen med att blåsa håret på Bangerhead

När det blev lunch mötte vi upp detta elimenta sällskap och ät en sallad på Brillo.

När det blev kväll åt jag middag hos Cissi med henne och Cynthia

LÖRDAG

När lördagen kom så klädde jag upp mig och tog en selife i spegeln innan vi…

…promenerade till Milles. Vi skulle äta en brunch med massa kompisar! Jag åt sniglar och räkor. 

Killarna var uppklädda. Så tjusiga! Vi skulle nämligen på dop. 

Tog tyvärr inte en enda bild på själva dopet men här är en på mig på fikat efteråt. 

Sen kom vi hem, tog på oss pyjamas och slog oss ner framför brasan. 

Älskar våran öppna spis så mycket. Inte bara för att det är mysigt och faktiskt ger mycket värme men för att den gör att det blir en extra social plats. Så här satt vi en lördagkväll, mitt i januari, drack cola, åt popcorn och spelade Alfapet! Hehe, är vi 30 eller 50 år kan man fråga sig. 

SÖNDAG: 

Söndag! Äntligen. Bästa dagen på hela veckan. Bokar aldrig något på söndagar. Den är till för att mysa. Vi låg i sängen till 14-tiden. 

När vi kände att det fick vara nog fick Baby hoppa i sin nya dress från Supreme som han fått av morbror Erik och så gick vi ut på promenad. 

Vi gick en lång promenad på nästan tre timmar och avslutade den i snöstormen på en ny restaurang som heter Mikkeller.

De serveras massvis med olika öl och smörrebröd. Vi var inte så sugna på öl men däremot mer på smörrebröden. Åt flera stycken! Gillade spättan mest. 

När vi kom hem hoppade vi i våra pyjamas igen och sen blev det helt plötsligt sent och Douglas gick och la sig och jag och Baby körde nattpasset till hela 04.30 inatt… Kära nån vad trött man var där i slutet så idag sov vi till nästan 13. Men det får bli så helt enkelt nu. Dagarna får bli lite som de blir känner jag. Jag tänker inte stressa mig och gå upp vid 08 bara för att det är så normen ser ut. Är vi vakna hela natten kommer jag sova hela dagen med bebis. Man ska väl passa på säger de? Hade en rolig lunch bokad som jag verkligen såg fram emot och det var ju tråkigt att boka av men som tur är har hon också barn så hon var väldigt förstående. Nu ska jag hoppa in i en dusch och bli fräsch innan nästa nattpass börjar! Puss då! 

36
gillar

5 kommentarer till “Supreme, leo, dop och alfapet!

  1. Ååh jag känner igen mig i det med att vara uppe på nätterna och sova till lunch med baby! Vårt första barn var helt jäkla omöjlig med sömnen typ de första två åren och kommer fortfarande över på natten. Nu har vi en tremånaders också som tack och lov verkar ha bestämt sig för att gilla att sova på natten, hallelulja! Som att han kände på sig att han får passa på att sova på natten för sen måste vi upp med storebror vid åtta ? kämpa på det blir bättre!! Fast det verkar som att ni tar det med ro måste jag säga ?

  2. Hej gullig! Kom på att jag vet inte om jag missat det, men fick du någon push-present av Douglas? Känns som att han nämt en sådan i någon vlogg.
    Fattar givetvis att lilla fina fina Atlas är present nog för en livstid men blir lite nyfiken, känns som en härlig amerikansk tradition man ser mer och mer här! Puss och Kram!

  3. Hello Dasha och tack för bästa bloggen du är så fin och inspirerande <3 Hannalicous brukar ibland göra inlägg där man kan hitta resekompisar i kommentars fälltet och undra om du skulle kunna göra nått likande fast för mammor! Nu när du är mamma och kan tänka mig att du har massa nya läsare som är mammor! Skulle va kul och jag som nybliven mamma och är först i mitt gäng skulle behöva hitta lite nya mamma vänner.

  4. Hur går det med bebisens magbesvär? Säkert någon som tipsat dig redan men att schemalägga bärning i bärsjal gjorde underverk för vår bebis. vårt första barn hade samma problem och vi bar honom en timme på förmiddagen, en timme vid lunch och en timme på kvällen och han bajsade efter varje tillfälle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *