J

Hej fina Sofia. Kärlek är verkligen magiskt men det är inte kul att leva med en människa man inte är kär i. Man blir väldigt trött och irriterad på den så tvinga dig inte till något. Det kommer inte bli bra i slutändan ändå. Och hur träffar man någon… Livets svåraste grej. Jag träffade ju inte rätt förens jag var 31 år. Det tåls att ha i bakhuvudet hur många grodor man fått kyssa innan det. 31 år!! Tänk hur många år du har kvar tills dess. Jag skulle inte bytt ut det jag har med Douglas mot någon annan jag dejtat… De var ju inte rätt. Men det är Douglas och därför ÄR det lätt med honom. Vi har absolut våra prövningar i förhållandet men när det är som “jobbigast” är det fortfarande väldigt väldigt bra. När det var jobbigt med de andra var det oumbärligt, jag mådde dåligt och rent ut sagt hemskt. Så vill du inte ha det. Så stressa inte, ring en vän, sätt er på en uteservering i vårluften och ta en kaffe eller ett glas vin och planera in något riktigt roligt ihop. Kanske en middagsbjudning hemma hos någon av er? Eller en weekend. Ta bort fokus från att träffa någon. Förstår att längtan finns där och det kommer komma någon till dig. Du är så ung! 24 år! Wow! Hela livet framför dig. Om du vet att jag dejtat en del vet du också att jag festat en hel del. Det är världens roligaste grej att göra! Gå ut och dansa bort nätter! Sov tillsammans med dina tjejkompisar efter en utekväll så ni kan vakna och äta frukost ihop. Det är underbart. Älskade min 25-ish tid.

Lycka till. Puss och stressa inte kära du. Din andra halva finns där ute till dig och går just nu runt och gör sig mogen för dig ♥️.

Här följer ett gäng bilder från 2011 då jag var 25år:

28
gillar

En kommentar till “

  1. Jag känner verkligen igen mig!!! Jag trodde aldrig det skulle hända. Sen slutade jag tänka på det lika mycket för det fanns annat som var roligt och jag mådde bra i mig själv. I januari träffade jag min drömkille och jag kan inte fatta att det är sant att han är min. Jag fyller 26 i sommar. Så när man minst anar det händer det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *