Vilken vecka! Hehe precis så ska denna vecka sammanfattas. “Viiiiilken vecka”!!

Tur att Cissi fotade en del för jag har inte fotat något alls? Kanske 20 bilder totalt? Men jag har knappt haft min mobil med mig under dagarna. Jag har pillat lite på den innan jag skulle sova. Typ så. Men vi började med flyget dit!

Mitt bästa resetips är att ha en liten kudde med sig. Tunn liten kudde som man kan bädda upp barnet med. Skönt för ens egna armar osv. Såhär sov Atlas utmärkt.

Bästa tjejerna! Verkligen bästa.

Bestämde mig för att börja potträna Atlas, light version. För varje gång han äter vill han poopa. I alla fall 90% av fallen. Och man hör liksom när han börjar. Då drog jag av blöjan och satte han på toan. Här kom det poop i toan på första försöket! Blev som ni ser väldigt glad!!! Lyckades tre gånger totalt under resan.

Såhär nära bodde vi poolen. Men med en grind som ni ser. Väldigt genomtänkt. Ocean beach club hette vårt hotell.

Var inte jättemycket folk på frukosten när jag och Atlas var uppe, hehe.

Var ett par dagar med mycket gnäll och där högst upp till vänster ser vi varför :)))). (Han ser svettig ut för att jag precis smörjt in honom).

Bodde i princip i denna glittriga bikini från BeckSöndergaard (finns bla på Zalando). Den är verkligen så tjusig.

Atlas är väldigt känslig mot solen med sina ögon så försökte ha dessa solisar från Polarn & Pyret på honom men han drog av dem hela tiden. Tips mottages vänligen? :))) Mina solisar är från Nividas.

Såhär såg de första dagarna ut! Kommer mer sen 🙂

29
gillar

6 thoughts on “

  1. Så kul, jag var på samma hotell i början av sommaren! Är så chockad/imponerad av din kompis Cissi som åker som reser ensam med tre barn?! Jag vet inte om jag åkt ensam med ett haha. Men hennes kanske är lugna och väluppfostrade hehe

    1. Härligt med utlandsemester 😍 Dela gärna med dig av dina bästa tips inför flygresan och vad som är bra att tänka på samt packa med. Vi kommer snart åka till Kreta mef vår ettåring, blir spännande och roligt 😁

  2. Såg att du hade din vanliga vagn med och inte yoyo, tycker du att det var värt att ta med den vanliga? Är själv osäker på om man orkar resa med sin vanliga med specialbagage etc.

    1. Atlas vägrar lilla vagnen så hoppas att den kommer komma till användning i framtiden men just nu gillar han den inte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *