”är det rätt så är det lätt”

Men gud. Satt och googlade gamla bilder på mig själv till en artikel och så poppade detta inlägg upp.

Är det inte galet hur det kändes som om jag bara slungades rakt tillbaka till den här tiden? Minns exakt vilken kille jag var ledsen över. Och vad som hade hänt. Vilken gris han var ändå. Och vilken stark människa jag är. Blir ofta förvånad över mig själv när jag tar bra beslut. Ser mig ofta som ganska ovettig osv. Eller det är väl mest på söndagar och måndagar man gör det. Lite idag också.

Här är inlägget ifall ni vill snoka i mitt gamla liv <3

0
gillar

0 kommentarer till “”är det rätt så är det lätt”

  1. Lyssnade på er Podcast idag, för att överleva en dag på sommarjobbet med att granska årsredovisningar! Vill bara kika in och säga att jag tycker att du har en väldigt fin näsa 🙂 ha en fortsatt trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *