Äter Atlas sand?

Stoppar Atlas sand i munnen i lekparken? Åt Atlas bra när du slutade amma?

Alltså… Hujeda mig! Varför vill barn äta sand!! Hehe som tur är så äter faktiskt inte Atlas sand – än. Men jag är fullt medveten om att typ alla barn gör det så det är väl bara en tidsfråga. Jag har en kompis vars barn stoppade små stenar i munnen hela tiden! Det känns så läskigt? Tänk om de fastnar och så tänker jag vad illa de kan göra i tarmar och magen osv…

Och amningen! JA! Han började äta så mycket mer och bättre med mat när vi slutade amma. Vissa dagar äter han sämre och andra dagar äter han så mycket så jag och Douglas tittar på varandra och undrar hur det inte kan finnas ett stopp i den där lilla magen. Men han är ju verkligen inte underviktig någonstans (utan typ tvärtom) och följer sin kurva väldigt fint så jag försöker att inte stressa upp mig om han äter dåligt någon måltid.

 

18
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *