Atlas första vlogg!

Det tog mig tre veckor men nu är jag (from nu vi!) tillbaka. Det här är en gammal hederlig vlogg. Men nu ser ju dagarna pretty annorlunda ut.

I denna film får ni följa med på en typiskt nybliven-mamma-dag. Hur ser dagarna ut nuförtiden? Hinner jag ens borsta håret? Eller är det en myt att föräldrar alltid är sena och aldrig hinner duscha? Går även på event hos The Case Factory, fönar håret på Bangerhead och så julpyntar och jul-inreder vi vårt hem!

HÄNG MED.

29
gillar

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Atlas första vlogg!

  1. Hahah alltså sån igenkänningsfaktor. Min baby är 4,5 månad och kaoset hemma är iafl lite mindre än i början. Men fortfarande kaos?? dock har jag aldrig haft det mysigare!

  2. Hej!

    Vilken fin premiärvlogg för Atlas!

    Jag har en fråga, färgade/slingade du håret som gravid? Försöker läsa på om det är ok men alla säger/skriver olika.

  3. Så mysig vlogg, blir varm i hjärtat!
    Jag kom på en kul idé till en youtubevideo som du kanske skulle kunna göra. För några år sedan släppte du och Michaela ett podavsnitt som hette ”framtiden” där ni satt och drömde om barn, giftemål och framtida bostäder. (Älskar fortfarande podden btw) Det vore kul att se en yt-film där du sitter och reagerar på hur ditt liv ser ut nu i jämförelse med hur du så tänkte att det skulle bli, om du fortfarande drömmer om samma typ av bröllop osv. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *