Att känna efter för mycket?

Hur mår ni? Har jag några läsare som varit sjuka i C?

Har ni trott att ni varit sjuka men egentligen inte varit det? Kanske bara varit trötta eller ätit stark mat så näsan runnit till?

Jag har trott att jag varit sjuk kanske en miljon gånger. Jag känner efter något djävulskt. Mest för jag är rädd att smitta någon OM jag bär på viruset. Idag skulle några vänner kommit hit men jag stupade i soffan vid 15-tiden och smsade och skrev att jag fan kände mig riktigt dålig…….. Trodde att nu var det min tur. Nu slår det till. Men somnade och vaknade två timmar senare pigg som en mört. Hehe var visst lite trött bara? Atlas har vaknat 05 i prick en vecka (sen vi flyttade in) för det är för ljust i sovrummet. Gardiner kommer nästa vecka men 05 är riktigt tidigt…

I måndags när jag skulle göra fransarna åt jag en jättestark thaigryta vägg i vägg med salongen så när jag kommer dit rinner det ut näsan på mig alltså inte bokstavligen men inuti så jag får snora och snora och så säger jag “alltså jag är verkligen inte sjuk men den va så stark…” man känner sig så på tårna hela tiden. Eller i alla fall jag gör?

Hur känner ni?

Jag i soffan innan min två timmars nap :-)))

31
gillar

3 kommentarer till “Att känna efter för mycket?

  1. Tänker att det är något positivt. I dessa tider är det bra och naturligt att man känner efter hela tiden, för då kanske man har chansen att märka symtom innan man smittat någon annan 🙂👍

  2. Jag tror det viktigaste är att inse att symtomen för alla kan vara så olika. För mig började det med en enorm huvudvärk, sen feber (inte hög) som har pendlat upp och ner sen hes och ett tryck över bröstkorgen. Knappt någon hosta.
    Jag tycker det är bra att du känner efter och tar det säkra först. Det är ett otroligt lurigt virus men som ska tas på största allvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *