Bild på magen, vecka 35.

Slog mig från ingenstans att jag typ inte lagt upp så många bilder på min mage här i bloggen?!

I vloggen har jag ju visat den varje gång det varit vecka-för-vecka filmer men inte här. Är det något ni kanske inte alls är intresserade av? Ni kanske tittar på dessa och känner URK?

Säg till i så fall, jag trillade in på en mindre blogg imorse där tjejen lagt upp massa bilder på sin mage och blev inspirerad att göra det med för jag tyckte det var mysigt att titta på. Nu är jag alltså i vecka 35. På tisdag går jag in i 36. Känns otroligt att det är så nära. Men allt är klart och vi är redo. Eller så redo man kan vara? KAN man vara redo för en sådan här sak? Kan man vara redo för något som man inte upplevt? Jag vet ju vad som ska hända men kan man verkligen veta utan att man vart i den situationen innan… Här har ni mina söndagstankar i en ask. Nu ska jag äta en till satsumas dricka ett stort glas vatten och sen kolla på senaste avsnittet av Ex on the beach. <3

0
gillar

Rekommenderade inlägg

One thought on “Bild på magen, vecka 35.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *