Bilder jag tänkt lägga upp men av någon anledning missat

Här tog jag en smygbild på min kollega Mike :)))))I måndags lagade jag köttgryta med höstsvampar till Michaela och Petra innan vi spelade in podden. Har ni lyssnat BTW? Vad tyckte ni?Fick massa gott skickat till mig i veckan! Så kom jag på en sak. Jag älskar smör. Jag ÄLSKAR verkligen smör. Gör ni? Igår åt jag tex pasta med extra mycket smör i till middag. Flott ska det va 😉En lägenhet till Salu bredvid mig!!! Kompisar kan inte någon av er köpa!!Gillar ni FROOSH?! Jag har nyligen blivit besatt. Bad Becca skicka en bild på Harley imorse. Kolla söt han är. Dör sötdöden för denna unge. Mums. Hehe sen skickade hon denna. ”Bara för att jag kollade bort en sekund!”0
gillar

0 thoughts on “Bilder jag tänkt lägga upp men av någon anledning missat

  1. Lustigt det kan vara. Jag hatar smör, det är det värsta jag vet. Som dig med ketchup. Jag äter allt, utom smör. Är det smör på mackor på caféer då äter jag inte. 🙂 Istället så älskar jag ketchup. haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *