Bildregn från torsdag till söndag.

Kände för att göra en långhelgs-recap till er! Vi bor ju för tillfället på At Six (lägenhetshotell).

Såhär ser vårt kök och vardagsrum ut.

När det blev kväll lagade jag guacamole (med tomater och chili och vitlök och lime och rödlök) som “sås” och pardonens till förrätt.

Stekte på kalkon och en sallad vid sidan. Blev så smaskigt! Håller fortfarande i min och Cissis challenge!

FREDAG:

Fick detta slajdat in i min DM på insta av Hanna som jobbar på La Aventura. Blev så glad!

Det var ju alla hjärtansdag i fredags! Så jag fick först blommor på morgonen efter att Douglas varit på sin träning. Sen när vi träffades på eftermiddagen så fick jag en bukett till. Så mysigt. Älskar blommor <333. Här står jag i omklädningsrummet på NK och ska testa en t-shirt men har en ny blus på mig från Indiska.

Köpte denna t-shirt inne på Sandro men det var en alla hjärtansdag present av Douglas. Fin va? Vi började med AW på Oxid och mötte upp några vänner.

Sen åt vi middag på nya restaurangen ISAAN. Jag var väldigt nöjd med maten. Asiatiskt är så right up my alley.

LÖRDAG:

Wow. Det var dags för en ätardag!!!! Om du triggas av sånt här bör du inte läsa mer för resten av inlägget innehåller bara matsvull.

Började med en minisemla!

Sen en vaniljbulle. Tänk att vissa kallar denna för mormors hosta? Så äckligt? Vem gör så?

Efter frukosten, heheh. Åt vi burgare på Bun meet bun.

…och delade på en jordgubbsmilkshake.

När klockan slog 12.30 hämtade vi Atlas som hade spenderat natten hos mormor och åkte till Oxid för Max och Issas Babyshower.

Dääääär åts det både löjrom och skagen och chips och såna här cakepops! Så goda var cakepopsen. Och chipsen. Chips. Mums så gott med chips!!!

Nä och som om det inte var nog så vart vi så sugna på pasta eftersom Hanna hade messat och suktat oss med en resto där barn är välkomna så vi promenerade bort till La Aventura! Stannade till vid Handelshögskolan och tog denna fina bild.

Sen körde vi på! Jag åt en smörgås med smör. Och så delade vi på denna burrata.

Drack rödvin och Atlas skötte sig exemplariskt med hjälp av av en iPad.

Så skulle vi dela på vodkapastan och tryffelpastan men jag åt nästan bara av vodkapastan för den var fantastisk!

Men sen rullade vi hem och om jag ska vara ärlig så gick denna ätardag överstyr. Mådde riktigt illa när jag kom hem… Lesson learnd. Men fy fan. De där va inte rimligt beteende. Pucko Dasha.

SÖNDAG:

Back to basics.

Här ser ni en del av min frukost. Åt även två stekta ägg innan det bar sig av till Bauhaus. Men sen gjorde vi inte många knop denna söndag. Mys stod på schemat <3.

19
gillar

10 thoughts on “Bildregn från torsdag till söndag.

  1. Alltså såg precis din senaste vlogg med första lämningen av Atlas, så jävla fin ❤️ heja dig, svintufft att lämna i början!

  2. Hej!
    Hur går det med challengen? Hur länge ska du hålla på och har du en ätardag i veckan? Jag hakade på i början när du skrev om det första gången. Alltid skönt med en rivstart 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *