Bloggen varit nere

Har ni varit lika ledsna som vi över att bloggen legat nere hela dagen idag?

Vi har fortsatt på vårt griniga humör idag… Dag tre eller fyra tror jag. Tappat räkningen om jag ska vara ärlig. Men det är bara att gilla läget. Giiiiillla lääääääget. Idag blev det lite för mycket skrik för mitt mammahjärta, så Douglas fick komma hem. Så somna han precis innan han kommer innanför dörren och sov i tre timmar (han var ju helt slut stackarn? hade skrikit forever och varit vaken på tok för länge hehe).

Men förutom det så hände en annan ganska katastrofal grej! Jag tänkte det vore en supermysig idé att jag, mamma och Baby skulle åka till Dubai. Som allt annat här i mitt liv vill jag att allt ska gå undan när det väl är bestämt, mamma tar ledigt och jag hittar super biljetter och hotell redan nu på söndag! Precis när jag sitter med kortet i högsta hugg och ska betala biljetterna säger DouglasBehöver inte Atlas något pass?” Jag ba :-OOOO

Hur i helv kunde jag glömma den lilla detaljen?! Ett PASS till mitt barn? Herregud. Blir ju first thing att göra imorrn bitti i alla fall. Önska oss lycka till…

19
gillar

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Bloggen varit nere

  1. Hej,
    På bvc sa dem till oss att man skulle vänta med att resa tills han hade fått sin första vaccination, man kunde även be dem ge honom de tidigare än 3 månader ifall man skulle iväg har jag för mig. Menar absolut ingenting dåligt men det var de vi fick höra från bvc. Men du har säkert redan kollat de.
    Älskar din blogg, har själv en son på 3 månader och 12 dagar och planerar en resa.

  2. 😂😂 ”Douglas fick komma hem för han skrek för mycket” (igenkänning dock) och ”resa till Dubai” i samma inlägg. Den flygresan tänker jag lite spontant? måttligt nice för Atlas och medpassagerare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *