Börja dagen med sina egna intryck.

Nu har vi kommit hem. Min bebis är helt plötsligt så stor. Oj vad han lärt sig av att iaktta Cissis tjejer. Bara wow!

En tand rikare är vi också! Den valde passande nog kika fram dag tre på semestern och ni som har små barn minns säkert i närminnet hur det brukar vara precis innan……. Ja. De va “lite” gnälligt de första dagarna, om vi säger SÅ. Hehe. Men tur att vi hade alvedon med oss så när vi förstod att den jättestora tanden var på väg fick han en alvedon-supp och det hjälpte honom att sova bättre på natten.

Vad har vi gjort mer? Vi har badat och lekt och jag ska såklart visa upp lite bilder för er men det har varit så skönt att slippa mobilen. Jag trodde jag skulle känna major fomo men jag kände bara tvärtom.

Gud så mycket dötid man lägger på mobilen och att skrolla igenom andra människors liv än att leva sitt eget. Jag har bestämt mig för att rensa ut på min instagram ordentligt. Bort med alla jag inte är VÄN med. Ska ha kvar några jag verkligen gillar som inspirerar mig också. Men alla andra har jag faktiskt inte plats för i mitt liv (flöde). För Atlas är det bästa jag vet och onödigt skrollande tar tid ifrån honom. Man tar ju upp mobilen i ren vana? Dålig vana. Ska även from nu aldrig mer starta mina dagar med att gå in på sociala medierkonton (FB, instagram, Twitter etc).

Ska börja varje dag med att känna efter hur min dag kommer bli. Hur jag mår, hur kroppen känner sig.

Jag ska helt enkelt börja dagen med mina egna intryck. Inte börja min dag med att se alla andra människors dagar och få alla andra människors upplevelser på näthinnan det första jag gör när jag slår upp mina ögon.

Missförstå mig inte, jag älskar fortfarande instagram och jag älskar mitt jobb men ibland pillar man på mobilen och är där inne när man egentligen inte behöver. Bara för att det är en vana att kanske kolla klart på alla händelser bara för ATT de inte ska ligga där uppe och guppa? Men man varken har tiden eller egentligen lusten att göra det? Eller när man får en notice, kollar den och bara på automatik börjar skrolla efter läst den. Typ sådant ska jag försöka rensa bort. Men kommer givetvis skrolla på instagram! Finns inget härligare att göra när man tex sitter på toa, hehe if you know what i mean… 😉

54
gillar

2 thoughts on “Börja dagen med sina egna intryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *