Byte från liggdel till sittdel

Ja men jag tog era råd. Vill ju ha en glad unge. Det finns tre lägen på min vagn, jag tänker jag ska testa ha på läget i mitten. Det är lite liggande fortfarande och så kommer jag stänga igen taket så han inte får för mycket intryck. Testade bara lite här hemma igår ska bli spännande att gå på promenad imorgon. Nu är han prick fyra månader och en vecka och ärligt började han bli lite för lång för liggdelen. Han är en lång kille så jag tror detta beslut är ett bra beslut. Och blir det kaos ja då får vi backa ett steg och köra på liggdelen ett tag till. 🙂

26
gillar

6 thoughts on “Byte från liggdel till sittdel

  1. Det finns en sittdyna som heter Inovi den är meeegabra att ha i när man sätter barn lite tidigare i sittdelen, just för den har så sköna vadderade kanter. Hade den till båda mina barn som satt i sittdelen från 4 mån.

    1. Ja, den är toppen! Ska ha den i sittdelen så snart åkpåsen för vintern är ett minne blott. Och den visade sig vara toppen i vår resevagn (Babyzen Yoyo)!

  2. Vi bytte till sittdelen när vår son var på dagen 4 månader. Precis som du körde vi på mittenläget om inte liggläget hela första tiden så kör på kommer bli toppen!? vår son är 2 år å inga problem med honom ?

  3. Det gör du rätt i, Vi bytade till sittdel strax innan 4 månader! Det resulterade i en bebis som älskar sin vagn och promenader i den även i vaket tillstånd. Litade helt på mammamagkänslan när vi bytade och den var så rätt!! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *