De oviktiga nödvändigheter!

Just nu tittar ni på de sista kartongerna.

Jag har tömt lägenheten på kartonger. Känslan i det är… Bara wow. Framför mig ser ni min lunch där jag tror de gjorde fel? Var en sallad som fick plats i min näve. Blev hungrig pricken två timmar efter detta intag.

På bordet ligger det även saker som kommer från Douglas ”sak-låda”. Precis samma kartonger som jag packade upp, ni vet… Bara massa saker men egentligen kan klara sig utan men ändå typ inte?

Oviktiga nödvändigheter! 

0
gillar

2 kommentarer till “De oviktiga nödvändigheter!

 1. Hej sötis! Så himla kul att följa er flytt och se hur drömlägenheten verkligen tar form<3
  Har en fundering. Bestämde mig för att kolla på era flyttvloggar från start och hamnade på "Stora relationstestet"-klippet du lagt upp för ett par månader sedan. Då ni står i matkön på IKEA så filmar du menyn med diverse lax och uttrycker att det är härligt att de har så mycket vegetariskt.
  Hur resonerar du kring detta? Kallar du dig vegetarian/kosten för vegetarisk trots att den innehåller djur som fisk och skaldjur? (Äter själv kött så no judgement what so ever)
  Bara hört så himla många olika diskussioner om vilka titlar folk tycker är rätt att använda så nyfiken på din syn på det hela.
  Fortsatt lycka till med inredningen, ser SÅ mycket fram emot att se dig dekorera filma gärna ALLT! Kramis

  1. Det finns 2-3 helt vegorätter på IKEA nu kanske det bara var lax som kom med på filmen. Men jag kallar mig inte för något speciellt men äter inte kött men äter fisk och skaldjur 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *