Dejtar jag någon? Planer för sommaren? Vad ÄR vänskap?

1. Dejtar du någon nu?
Känns som att ifall jag skulle säga ”ja” skulle det bli en grej… Men att säga nej är väl inte riktigt sanning heller. Ska vi säga att det är något där emellan? Hehe.
2. Om man ska åka på en weekend till Sthlm vilket hotell ska man bo på? Restaurang? Drinkar? Uteställen?
Ja oj allt är ju en prisfråga. Men mina favoritrestauranger är YUC, Italiano PAPA, Punk Royal, Riche, Pocket by P, Shibumi. Bo ska man kika på erbjudanden. Både Radisson Strand, Grand Hotell, Kung Karl är väldigt fint.
3. Har du ångest över att va singel?
Nä absolut inte. Varför ska man ha det.
4. Planer för sommaren?
Alltså typ inte riktigt hunnit till dem än. Har just nu Åre, Paris och NY inbokat under våren så efter dem kommer sommarplaner.
5. Bästa skänhetstipset?
Hitta produkter som verkligen passar dig och din hy. Sminka dig så lite och så sällan det funkar för dig.
dashagirine-2
6. Din viktigaste skönhetsprodukt?
Min mascara från Elisabeth Mott jag skrivit om många gånger. Men den är bara bäst i test och så extremt prisvärd.
7. Vad kollar du först på hos en kille?
Sättet de ÄR på. Hur de för sig hur de är mot mig, andra tjejer, sina kompisar. Hur de talar hur de reagerar i olika situationer. Jag vill ha en gentleman som är en genuint snäll och omhändertagande kille ända från själen.

Hur ser du på vänskap? Jag kommer ihåg ett podd-avsnitt som du och Michaela spelade in om en väninna som sa halvtaskiga saker på ett ”trevligt sätt”, och då slog det mig att en av mina närmsta vänner gjort så mot mig i princip sedan vi lärde känna varandra. Jag är väldigt kräsen med vilka jag väljer att umgås med, men jag valde att bortse från det här eftersom vi var så bra vänner. Vi fortsatte umgås tills det blev för mycket och jag sa upp bekantskapen med henne. Jag ångrar det absolut inte, men jag började ifrågasätta mig själv lite. Finns det regler för hur man ska förhålla sig i en vänskapsrelation för att undvika att bli utnyttjad eller behandlad på just det sättet?
Nä finns nog inga regler. Jag tycker man ska behandla sina vänner på samma sätt som man själv vill bli behandlad. Och så ska ens vänner behandla en på samma sätt. Jag gör allt för mina vänner. Verkligen allt. Och tycker jag förtjänar samma sak tillbaka.
5b723b50e2d7ce18bf3c7aa099f23f3f

Ett år har gått och jag saknar fortfarande mitt ex. Inte så att det sliter och drar i en, men det är en molande smärta som nästan daglidags finns där. Har i princip sagt det till honom, men han verkar ej känna likadant tillbaka. Så fort jag hookar med en ny kille, även om vi dejtar eller om det är ett ONS, så känns det bara fel. Det är fel arm, fel famn, fel mun osv. Hur ska jag ta mig vidare?
Man måste ju bara bestämma sig för att man måste gå vidare. Tiden får ha sin gång… Men om du inte tar dig ut så kommer du aldrig mer få uppleva det igen. Jag tror på att vi blir kära många gånger per livsstid. Så ut med dig. Kör <3

Behöver inredningstips då jag ska flytta nu. Kan inte du visa hur du inrett din lägenhet? Om inte, vet du några grymma bloggar så man kan få tips?
Hm kikar typ inte på några inredningsbloggar. Ska visa bilder snart! Hsr lite grejer kvar bara.

Vart tittade du på ”the danish girl” som du visade på snapchat?
Gud jag googlade och hittade någon sajt som streamde den. Hittar inte nu. Googla!

Hej fina Dasha!
Kul med frågestund.
1. Hur går det med killarna? Finns det någon special one i ditt liv just nu? :)
Nä det skulle jag inte säga att det finns direkt.
2. Om du idag hade fått jobba med precis vad du ville, hade du då gjort det du gör idag eller hade du velat göra något annat?
Jag hade nog gjort samma sak tror jag? I alla fall något eget.
98c63f1e9d27926dc993de99022b9671_980x0_c_85_s_v4
3. Saknar din och Michaelas pod såå mycket. Finns det någon chans för comeback eller den dörren är stängd?
Tack för att allt du skriver och delar med dig av. Kram!
Man vet ALDRIG vad som finns i framtiden. Kanske kommer liten poddis med mig snart.

hur gör du efter att du blivit bränd i en relation? hur går du vidare för att våga kärlek igen?
Jag vet inte… Man gråter, umgås med folk som är snälla mot en. Super. Sen sätter man sig på hästen igen och kör. Jag älskar ju kärlek. Jag är en kärleksjunkie om det finns ett sådant ord. Jag blir ju såklart ledsen men livet GÅR vidare. Jag är liksom 0% intresserad av att tråna efter eller vilja ha en kille som inte vill ha mig tillbaka?
hur ser du ditt liv om 10 år?
Då har jag äntligen mitt egna lantställe där jag spenderar exakt varje helg. Sedan driver jag ett framgångsrikt företag som gör att jag har ett bra liv. Sedan har jag en flicka och en pojke som är mini me’s.
vem är dina bästa vänner?
Martling, Becca, Margaux, Petra, William, Boudal, Josef och så är Cissi väldigt högt uppe och bubblar nu 😉
får du rabatt när du är hos frisören, tycker du färgar håret sjuk ofta? haha töntigaste frågan?
Haha ja det får jag!! Men jag är och fönar håret en gång i veckan. Färgar inte så ofta.

0
gillar

0 kommentarer till “Dejtar jag någon? Planer för sommaren? Vad ÄR vänskap?

  1. ”Jag är liksom 0% intresserad av att tråna efter eller vilja ha en kille som inte vill ha mig tillbaka?” ÄLSKAR DIG för den meningen. Och för att du, genom både blogg och podden, fått mig att inse samma sak. Det är ju liksom en självklarhet nu mera även för mig. SÅ TACK <3

  2. Till nästa frågestund, kan du inte svara på vad du jobbat med sen du gick ut gymnasiet förutom bloggen då? 🙂 Och bra knep för att lyckas här i livet med karriären?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *