DET FINNS HOPP

2011 års mest sålda skiva är Adele. Ã?ver hela världen.

Förstår ni vad det betyder?

Jo det betyder att det finns hopp för kärleken ändå.

Den är inte utrotad av män som har en skev kvinnosyn.

0
gillar

0 thoughts on “DET FINNS HOPP

  1. Jag har ett långdistansförhållande nu och överväger ibland att ge upp det eftersom att jag är ifrån honom mer än jag träffar honom. Men jag skulle inte klara vardagen utan honom! Varför känner man sig hel som singel sen när man får en pojkvän så blir man halv när han inte är nära?

    Det finns mycket kärlek där ute om vi sänker förväntningarna och ser det fina i det lilla. Många killar är det svårt att få fram känslor ur, tyvärr.

    Ja, det finns hopp!

  2. Jag har ett långdistansförhållande nu och överväger ibland att ge upp det eftersom att jag är ifrån honom mer än jag träffar honom. Men jag skulle inte klara vardagen utan honom! Varför känner man sig hel som singel sen när man får en pojkvän så blir man halv när han inte är nära?

    Det finns mycket kärlek där ute om vi sänker förväntningarna och ser det fina i det lilla. Många killar är det svårt att få fram känslor ur, tyvärr.

    Ja, det finns hopp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *