En onsdagsnatt på stan med Pernod Ricard

I onsdags var jag bjuden på ett så himla trevligt event.

Det var företaget Pernod Ricard som höll i kvällen och de hade byggt upp olika miljöer i världens finaste eventlokal (Nio rum!). Ett rum var en oas i Italien, där serverades det chark och rose. En annat rum hade afterskitema och där var det MINTTU för hela slanten med hotshots, ja ni fattar. Det var ett otroligt event.

Avslutade eventet med sittande middag med massa smårätter som innehöll löjrom, röding och en bakad rödbeta som ni ser här ovan.

Tog tyvärr inte en enda bild på mitt underbara sällskap – Michaela Hamilton. Vår första spontana kompisdejt! Hade en väldigt härlig kväll med henne.

När hon skulle på middag med sin mamma gick jag till Oxid och drack ett glas bubbel med Max. Mums!

Så trevligt att få stöka lite på stan. Välbehövligt för denna Mammi. Och skönt med lite stök men ändå tidig kväll. För så är ju morgondagen noll påverkad. <3

22
gillar

3 thoughts on “En onsdagsnatt på stan med Pernod Ricard

  1. Hur tänker du kring att dejta killar som har ban? Är själv 25 år och har inga barn. Hur har du själv tänkt kring sånt och hur tänker du idag?

    1. Äh jag har alltid varit en hopplös romantiker och sålänge han är öppen för att skaffa fler barn så hade det absolut inte varit någon issue för min del. Viktigt bara att man tänker att man blir ihop med både pappan och barnet och inte bara pappan. Viktigt ta in familjen i sitt liv då <3. Så hade jag tänkt om det skulle vara aktuellt för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *