En torsdag i matbilder.

Jag är lite splittrad i att dela min diet med er. För ni är ett stort gäng, både här och på YT som önskar och ber om inspobilder och insporecept. Men så är ni ett annat gäng som blir triggade och jag vill ju verkligen tillgodose alla mina följares önskningar. Så med det sagt kommer en helt vanlig dag i matbilder.

 

Började morgonen med två kokta ägg innan träningen.

Så hoppade jag i mina träningskläder och tog en selfie i hissen. Tänker alltid på Fucking Åmål när det är bra speglar i hissen 😉

När jag hade tränat klart beställde jag en smoothie på gymmet innehållandes proteinpulver, banan och havremjölk.

Sen testkörde jag min kompis Tesla och vi hamnade ute på DjurgårdenVilla Källhagen för lunch.

Jag åt en rödspätta med sallad.

Lunchen gav mig inspo till middagen så det blev en klassisk torsk med pepparråt, ägg, räkor och istället för potatis serverade jag kokt broccoli.

 

Middagen blev SÅ GOD. Måste bjuda på denna festliga måltid på någon middag snart. I nya lägenheten. Åh nya lägenheten. Kan den bli klar all ready eller. Gjorde en vlogg där ni får se vart vi kommit med renoveringen igår som kommer ut nästa vecka. Det är inte klart men nu äntligen början man se börja på slutet!

Sen drack jag grönt te och åt några daddlar medan jag kollade ikapp veckan Big Brother. Kollar ni? Min kompis Glasman är med. Det är så kul att kolla då :).

 

Puss på er!

19
gillar

8 thoughts on “En torsdag i matbilder.

  1. Folk som triggas är bara folk som säkert själva skulle behöva göra samma sak som du. Varför kan man inte få äta som du gör å må bra av det, jag drog själv in på överflödiga kolisar och det där unnandet titt som tätt och gick ner 10 kg….har aldrig mått bättre än jag gör nu 😊😊😊

  2. Hahaha älskar den scenen i fucking Åmål!!! 😂😂 Skrattade just högt rakt ut så bebis ryckte till i sängen brevid 🤩 Underbara mat bilden ju, helt vanlig, sund mat 😍👍🏻

  3. Älskar dina matdagboksinlägg! Det är hälsosamt och blandat med ätardagar, vilket gör att det inte bidrar till hets utan är bara en bra inspiration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *