Ett och ett halvt dygn i bilder

ONSDAG:

Här vaknade vi och myste ut morgonen.

Sen klädde vi på oss i The Brand och GAP kläder och gick till en park som ligger bakom Handels för att träffa Stina och Maxan.

Bytte om när vi kom fram för jackan var för varm och tur att jag hade en långarmad t-shirt med mig i skötväskan till honom. Så jobbigt väder? Varmt kallt. Kallt varmt??

Sen blev det kväll och jag mötte upp William för en drink på APO innan vi skulle iväg på event.

Vi var bjudna på middag på TAK som PIXI hade tillsammans med Efva Attling. De har nämligen tagit fram ett rött läppstift som Efva bär på bilden.

TORSDAG:

Nyvaken Baby!

Ni kanske undrar hur det går med vagnen? Ja men helt ok jämfört med förut i alla fall hehe. Funkar typ 15-20 minuter så vi kan verkligen ta oss från A till B men inte mer än så hehe.

Här är jag och min snackpåse! Fångade verkligen honom in action här på bilden.

Nu har vi en ny kvällsrutin (hehe “RUTIIIN” kört på detta i tre-fyra kvällar men ja typ!) middag vid 17.30. Ikväll blev det lite pasta, stekta champinjoner (så hit!!!!) och kalkon. Sen plaski plaski i form av bad och vid 18.30 sätter vi oss framför tvn där jag sätter på en rysk godnattvisa på YT som heter “bajobajoshki bajo” och så får han en välling – och hör och häpna andra kvällen i rad han somnar så? Med flaskan i mun lutandes mot mig (eller Douglas igår när jag vad på din din).

Mysigt. Så nu kör vi på välling som sista “mål” i alla fall. Men vi körde ju gröt innan som han helt plötsligt börjat hata och rata?

Barn! Sådana underliga varelser va??? 😉

16
gillar

13 thoughts on “Ett och ett halvt dygn i bilder

  1. Hej! Är inne här då o då o har förstått att han inye gillar vagnen. Vet inte om ni testat men tänkte bara kolla om ni provat spänna endast nederdelen på bältet? Mina barn är båda vagnvägrare men när vi kom på att det var just klaustrofobi-grejen av att sitta fast som de hatade öppnades en ny värld :))) tänkte bara tipsa men ni har säkert redan testat ?

    1. Haha vad roligt, tänkte kommentera exakt samma. Använde bara selen över benen och det fungerade verkligen för oss. Blä, får nästan panik själv av tanken på att sitta helt fast med överkroppen.

  2. Champinjoner, läs på om champinjoner så att du ej ger för mycket. Livsmedelsverket har bra info. Tack för att du delar med dig av livet, ni är fantastiska❤

  3. Ojoj stort att han tar flaska!! Måste bara fråga, saknar du amningen ibland? Har du nånsin känt att du ångrar att ni slutade? Jag ammar min son fortfarande och vissa dagar älskar jag det. Andra dagar känns det mest bara jobbigt och känner mig låst. Men är så orolig över att jag ska ångra mig sen.

  4. Men hur gör ni med tandborstningen? Min son äter gröt på kvällen, alla säger att vi borde ge välling för att få en smidigare insomning.. men läste på om välling och läste då att det helst ska ges i mugg och inte att bebis ska somna av det, just för borstningen av tänderna efteråt, för kariesrisken??‍♀️

    1. Alltså jag bestämde mig för att sluta tvinga närmande var ca 4 månader… Sen har jag bara erbjudit då och då. Bara för att checka läget liksom. Han började dricka vatten ur flaska när han var ca månader men godkände inget annat i den. Sen är ju detta as nyligen, två veckor sen välling börjat fungera. Han fyller 10 månader om en vecka ?

  5. Dasha! Helt annan fråga, men har följt dig sen typ dag ett och följt ditt liv – samt relationer igenom åren 🙂 Nu vill jag ha ditt råd… Jag träffade en kille i januari, han var liksom HAN med stort fett H. Vi båda kände liksom det med varandra. Han hade ganska nyligen lämnat sitt ex, men var över henne. Vi fick ett magiskt halvår och sen dök exet upp iom att de skulle styra upp sin lägenhetsförsäljning (som nått den punkt där advokater behöver vara inblandade) Jag satte stopp för oss, eller liksom gemensamt kom vi fram till att han måste bli klar med det där. Han mådde för dåligt för att kunna släppa in mig när hon ville göra honom illa. Nu har vi varit över i en månad. Men han har börjat höra av sig. Inga booty calls, utan mer höra av sig genuint. Saker som han inte kunnat ta tag i tack vare henne har han nu delat med sig av till mig när han kan ta tag i typ köpt en ny bil osv. Han berättar att det är några veckor kvar innan allt är löst, frågar hur jag mår, peppar mig för mitt nya jobb osv osv. Vi ska nu ses nästa vecka, men jag vet inte hur jag ska ställa mig till det hela. Är jag naiv som tror att han vill ha mig igen och har landat i sin situation? Eller vill han bara ha kakan och äta den samtidigt om du förstår vad jag menar? blir galen själv, förstår att du inte har svaret eller någon annan heller för den delen – men hur skulle du agerat nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *