Ett skepp kommer lastat med en vårbebis. 

I slutet på våren kommer det en liten bebis till gänget. Så himla mysigt och roligt och jag är så glad för Margaux och Jacobs skull. 

Längtar av hela min själ efter att få massera hennes svullna fötter och skratta åt hennes hormonella utfall. Men mest av allt ser jag fram emot att få skämma bort det här lilla pyret med både kärlek och fina saker. Tänk vilken underbar vinter vi har framför oss. Gå nu in på hennes blogg HÄR och gratta dem!

0
gillar

0 kommentarer till “Ett skepp kommer lastat med en vårbebis. 

  1. Om nån, oavsett vän eller okänd, hade skrattat åt mina pågående hormonella utfall hade jag nitat denne. Antar att du själv aldrig varit gravid och därmed har noll erfarenhet hur det känns för den som drabbas… Lycka till om det nånsin händer dig är det enda jag kan säga…smh…

    1. Men herregud menade på ett kärleksfullt sätt. Hur kan du plocka upp något negativt ur en text som väldigt starkt och uppenbart är skriven och riktad med kärlek till min bästa vän? Chilla NER och vänligen gå en aggressionskurs.

    2. Jävlar vilken osoft kommentar. Bland det värsta jag sett. Hur pallar du Dasha? Själv ser jag bara kärlek i Dashas inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *