Första dagen i Portofino, Excelsior Palace.

Vägen mellan St Tropez och Portofino skulle ta 3 timmar och 40 minuter enligt gps:en. För oss tog det nästan 6 timmar! Men det är bara för att vi stannade för frukost i Nice och bensträckare på vägen för denna lillskorpa.

När vi kom fram så åt vi en väldigt sen lunch.

…med världens finaste utsikt. Älskade bästa hotell.

Efter vår lunch var det dags för Atlas sista nap och den intogs i solstolen.

Hur fridfullt? Är inte en sovande bebis det mysigaste som finns? Eller nej! De är fan fel. En nyvaken bebis är det mysigaste som finns.

När Baby sov passar vi på att ha skärmtid.

Som ni förstår så gjorde vi inte mycket viktigt denna dag. Här hade vi en photosession i poolen. Atlas har dräkt från Ia-Bon på sig och min bikini är från HM.

När det blev kväll (kl 18 hehe) bytte familjen om och åkte ner för aperitivo och Atlas fick sin middag.

Mina skor är från Zara men i plats och as osköna. Ville ha Birckenstock men snålade in… Nu går jag omkring med tre (!) enorma skavsår på varje fot istället och så var de värdelösa att ha som “strandskor” då fötterna åker “fram” och utanför skon när man blir blöt så detta är helt klart sommaren sämsta köp. Förövrigt är denna outfit stylad av Isabelle Håwi! Kjolen är från Aeryne (finns på Zalando) från och linnet från Love and Divine.

En drink var medans jag matade Atlas!

…sen la vi honom i sängen och beställde roomservice till middag. Delade på en flaska rött till denna utsikt. Ärlig talat är denna utsikt något av det vackraste jag vet. Tycker den är obeskrivligt vacker. Kan omöjligt förklara med ord eller bilder över hur mäktig den är live.

22
gillar

14 thoughts on “Första dagen i Portofino, Excelsior Palace.

 1. Hej Dasha! Angående skorna du skriver om, jag tycker också om Birkenstock men kan även varmt rekommendera Sweeks som är bland dom skönaste/ snyggaste sommarskorna jag har haft. Jag har köpt Greta och Sonja den här sommaren och använder dom hela tiden. Bara ett litet tips 🙂 Kram Sara

 2. In all pictures of Atlas I always only see Douglas … but in the last picture of you and Atlas in the pool (where you both smile at the camera) … there is Dasha! Atlas has your smile exactly! Such a lovely picture! Enjoy your holiday!!!

 3. Fick du några bra tips på insta ang att söva bebis för natten i vagnen? Du får jättegärna skriva ett inlägg om det om man får önska 🙂 Vi har samma problem här…🤔

 4. Hej Dasha! Min son är bara några dagar yngre än Atlas och det vore intressant att läsa hur han äter nu och hur det går med flaskan. Hur har du gjort med amningen och vad har fungerat bra för er?

 5. Hej vackra Dasha! Ser underbart ut! Tar du alla ”nattningar” samt sovstunder? Måste Atlas ha tutten för att sövas? Dela gärna med dig hur ni gör och delar upp det.

  1. Japp alla nattningar + sovstunder tar jag med hjälp av tutten… Han gallskriker annars om Douglas vaggar honom. Men vi ska kutta amningen snart. Då kommer vi kunna dela upp det mer!

 6. Dasha!! måste åka hit med min kille, går det att bada i havet nedanför, vi båda är små fiskar men känner inte för att åka runt massor på vår korta vaycay utan bara chilla på ett nice hotell där vi kan bada i havet nedanför

  1. Ja verkligen!!! Vi har alltid bara legat vid havet men lite för stora vågor i år för att va där nere med Atlas 🙂

 7. Härligt det ser ut. Har bott på Imperiale Palace som ligger precis bredvid. Dock så brukar jag nog inte säga att jag bott i Portofino då det är rätt så långt bort men det kanske är en smaksak. 🤷‍♀️😀😊

  Älskar dina solglasögon förresten, tyvärr får jag inte shoppa mer så blir inga sådana för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *