FRÅGESTUND

Det var väl längesen? Ska vi köra frågestund! Ja! Mysigt!

Ställ era frågor till mig mellan himmel och jord i detta inlägg.

15
gillar

Rekommenderade inlägg

29 thoughts on “FRÅGESTUND

 1. Är att vara mamma lättare eller svårare än du trodde?
  Dina bästa råd inför första tiden med bebis?
  Vilken bebisålder har varit lättast och vilken har varit svårast hittills?

 2. Varför har ni inte mössa på pojken utomhus? Bebisar ska ju till och med ha en tunn mössa sommartid. Och ja alla gör som dom själva vill. Men ändå nyfiken varför när du är ute och själv har mössa men han är utan?

  1. Det hon redan förklarat i tidigare inlägg… han totalvägrar mössa så istället lägger hon en sjal eller halsduk uppe vid huvudet i vagnen, vilket värmer lika bra det! Att ha ett barn som bara skriker i vagnen är inget någon vill ha… alla alternativa lösningar är bättre! Hejja Dasha!

   Vet inte om du är genuint intresserad av anledningen eller om du är ute efter att skuldbelägga Dasha…? Oavsett så borde du tänka på hur du formulerar dig. Momshaming är ju supertrist! Men nyfikenhet är bara härligt ☺️

   1. Jag var genuint intressererad eftersom bebisars huvud är så känsliga för kylan. Hade jag velat skuldbelägga hade jag skrivit där alla såg.. men nu öppnade hon upp för frågestund d och då frågade jag HENNE!

  2. Min 3 månaders kille hatar också mössa,om jag får på honom mössa vrider och vänder han huvudet tills mössan tillslut åker av 😊

 3. Hur sover Atlas på dagen och nätterna nu när han börja bli lite äldre? Hur har er relation förändrats sedan Atlas kom? Positivt och negativt? Allt gott!

 4. Hej Dasha! Hur ska ni göra med samsovning framigenom!? När planerar ni att Atlas ska börja sova i egen säng? Eller gör han redan de!? Isåfall, hur gjorde ni? Hur reagerade han medtanke på liggamning o somna i samband med den? Nyfiken då jag själv har en son som samsover o somnar till natten av liggamning! Ha en skön söndag!

 5. Hej! Undrar hur ni tänkt med föräldraledighet? Om tex Douglas också ska vara föräldraledig och om nej, hur kommer det sig? Gillar din blogg supermycket och särskilt sen Atlas kom! Kör hårt! Kram

 6. Stort grattis till lille Atlas! Jag längtar väldigt mycket efter barn men min sambo är rädd för förändringen och vill vänta. Vi är runt 30, inte 18 liksom, och jag är frustrerad. Har du liknande erfarenhet och vad skulle du göra/säga?

 7. Hej Dasha! Jag har följt dig under flera år och älskar din positiva inställning till livet. Jag har blivit nybliven singel vid 29 årsåldern och har lite panik kring livet och barn osv. Hur ska jag carpa livet utan att gå runt med ständig ångest och stress över kille och barn..

 8. Hej! Hur tänker du kring att få tillbaka sin kropp efter graviditet? Jag är otroligt rädd för detta och jag vet att det är fel fokus. Men undrar bara hur du hanterar det? Hur får du “tillbaka” din kropp? Du ser strålande ut!

 9. Jag är så rädd för att skaffa barn pga förändringen som kommer med det. Att inte kunna vara spontan, inte få sova ut, spontana resor osv. Samtidigt längtar jag efter att skaffa barn. Hur skulle du säga att denna förändringen är? Sörjer man sitt gamla liv?

 10. Vad erbjuder livet de närmsta 5 åren om du får välja?

  Vad önskar du att du visste innan du blev gravid?
  Vad önskar du att du visste innan du fick barn?

  Har något ändrats mellan dig och Douglas sen baby Atlas kom?

 11. Du hade en supersnygg guldig jacka häromdagen när du var på pw (såg på instastory), var kommer den ifrån?? 😊

 12. Hej fina Dasha!

  Här kommer lite olika frågor:
  Hur kändes det att missa Margauxs möhippa? Förstår att det är inte är görbart med liten bebis hemma. <3

  Vad tänker du angående jobb i framtiden? Har följt dig i många år men på senaste tiden (även innan Atlas kom) har jag känt att det inte varit lika mycket inblick i vad du jobbar med (förutom dina sociala kanaler vilket såklart är ett stort jobb, men har förstått att du innan även gjort annat?)

  Hur känner du kring kompisrelationer sen ni fick Atlas? Har det förändrats på något vis?

  Många kramar till dig!

 13. Följt ert tjejgäng sedan podd-tiden med dig och Forni, så galet att ni nästan allihop har blivit/ska bli mammor! Din video när du berättar för nära och kära var så mysig.
  Hur berättade Margaux och Forni för dig att de väntade barn? Älskar såna historier!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *