Frågestund om min resa! 

Nu är vi hemma. Men jag låtsas lite som om jag fortfarande inte riktigt är det.

Ni har ju haft massor av frågor om min resa både här och på Instagram. Förstår att just kryssning inte är något många som upplevt så förstår om ni har frågor. Det hade inte jag heller innan denna med Costa!

Så vi kör en liten frågestund om resan helt enkelt. Ställ era frågor så ska jag svara så utförligt som möjligt.


Céline – Solglasögon
Hunkemöller – Bikini
Miss Tunica – Kjol

0
gillar

0 kommentarer till “Frågestund om min resa! 

 1. Med vilket ”bolag” reste du? Vad kostade allt? Hur länge var du borta exakt och till vilka länder var ni? Hur är det att kryssa egentligen? Man sover på båten, men dagtid så får man uppleva och så eller?

 2. Hej, vad kostade resan och hur långt i förväg bokade du? Får man välja själv hur länge man vill vara borta eller finns det en standard tid? Är det mycket fix med visum/vaccin osv innan? 🙂 puss du är så härlig

 3. HEJ! Vill du lära dig hur du håller en kickass redovisning eller hur du blir en grym lyssnare? TUNE IN på vår kommunikationspodcast, finns i podcastappen under namnet ”oredigerade kommunikatörerna”.

  Kram!

 4. Hej!
  Hur funkade middagarna? Var det dresscode, satt man alltid med samma personer och fanns det mer än en sorts mat? Hur var personalen? Har fått så blandade intryck om dem från din snap att jag inte riktigt förstår 🙂 gungade båten mycket eller var det bara när ni hade storm? Och en sista! Var det dresscode på dagarna? Eller fanns det outtalade regler som ”alla” följde?
  Tror det är mina frågor 🙂 er resa verkar ha varit fantastisk! Hoppas du inte är allergisk mot något utan att det ”bara” var en båtgrej! 🙂

 5. Åh jag vill ha en recension av varje ställa ni stannade till på! Hur maten var där, om det var fint, upplevelser (typ vaniljplantagen) osv. (Detta får du gärna göra i lite längre inlägg med bilder osv och inte bara som kort svar på en frågestund, om man får önska HEHE ). Om du skulle åka på en resa och INTE på kryssning , vilket av ställena ni stannade på skulle du välja, och varför? Levde platserna upp till dina/era förväntningar, eftersom du sagt tidigare att vissa av dem varit dina drömresemål? Har varit SÅ KUL att följa den här resan på din snapchat. Puss och kram

 6. Hur funkade det med middagarna, betalade man direkt efter varje middag eller käkade och drack man och betalade för allihopa när man gick av båten? Var det mycket människor ombord, så att det kändes fullt och jobbigt? Fanns det många restauranger att välja mellan? Fanns det olika prisklasser, tänker att om man sparar ihop till kryssningen, men inte har så stor budget för resan i sig heheh. Kram Dasha, du verkar vara en så himla fin människa.

 7. Ska du kolla upp vad du fick en allergisk reaktion av? Var det otäckt när det var storm? Kände ni att ni fick tillräckligt med tid på varje ställe eller blev det typ lite stressigt?

  Puss fina :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *