GIRLS DAY AT VERDE, ST Tropez

Waaaauw. Onsdagen var… Så rolig. Men också så läskig. Första gången jag var ifrån Atlas som i mer än bara 10 minuter bort.

Alla pappor var hemma med barnen och vi tjejer låg på stranden och snackade skit hela dagen.

Jag har ju varit ifrån Atlas men nu, hade något hänt hade jag varit minst en timma ifrån med bil. Jag var så orolig när vi kom fram.. Smsade pappan och sa att jag hade ångest och ångrade mig och borde komma hem. Då sa han att han precis somnat i vagnen utan några som helst tårar eller problem inte ens ett pip hade han yttrat? Då fällde jag ett par tårar bakom mina solglasögon i smyg för kände mig som tönt men blev så glad/lättad…

Sen var det dags för lunch! Åt världens godaste tryffelpizza och massa olika smårätter.

Sen blev det fest!!! Och vi klädde ut oss. Man hatar inte att klä ut sig när man dansar disco!!!

…detta var den sista bilden som är godkänd att publicera. Med all rätt! Verkligen skönt det gick så bra för pappan och barnet. Bokstavligen SKÖNT.

23
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *