Gör i ordning blöjstationen hemma + what i eat in a day.

Den här filmen har två budskap!

Ena är ett väldigt efterfrågat ämne hos er, ”Vad jag äter på en dag” så blev det lite roligt med pregnant edition. Kom på mig själv att jag har en ny craving! Och den andra är att jag sätter upp en blöjstation i badrummet med madrass, krämer, nässug, blöjor och andra nödvändigheter. Kommentera gärna om jag glömt något!

4
gillar

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Gör i ordning blöjstationen hemma + what i eat in a day.

  1. Torra tvättlappar till babystationen! De billigaste är de bästa, de som bara är ett lager. Superbra när man inte vill använda för mycket våtservetter!

    1. Håller med helt här!!! Ica basic eller eldorados är bäst!! Våtservetter är inte lika snällt mot lilla rumpan. De är toppen att ha med på språng såklart, men olja (älskar weledas calendulaolja) + vatten + torra tvättlappar tyckte jag var mkt bättre hemma!!

  2. Ett tips är jäääätte många vita små handdukar från ikea (om du får en kräkbebis) och bvc tipsade oss om Miniderm till vår bebis torra hud och den har fungerat superbra! 🙂 Kram

  3. Jag tyckte att det var bra med små vita kompresser att använda för att torka rent navel och variga ögon. Använde pipetter med koksaltlösning men annars går det nog egentligen bra med vanligt vatten. Någon olja att ha vid bajsblöjor för att göra rent med iställetför tvål om det behövs, tex mandel eller kokos. Och som någon annan skrivit, Windi pysventil!!

  4. Torra tvättlappar håller jag med om, och även att de billigaste är bäst, typ Ica basic. Funkar att använda både torra och med vatten! Sen en handduk/engångsunderlägg el liknade på skötbädden. Vi upptäckte nämligen att vår lilla baby gärna både kissar och bajsar under blöjbytena och då vill man ha något som lätt går att kasta i tvätten och på med nytt.

  5. Håller med om att torra tvättlappar är super. Själv tkr jag nog att Icas vanliga tvättlappar är bra men om jag kommer ihåg rätt så var de billiga bra första månaden ? sedan så kan jag tipsa om att ha halkskydd under skötbädden så den inte glider runt, går snabbt att få en bebis som börjar vilja titta runt och vända sig ☺ sen bebisolja ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *