Gravid vecka för vecka 38 + 39

 

Vad säger man?

Här kommer sista filmen utan Babys medverkan. Också konstig sak, han ÄR ju här? Han är ju med hela tiden fast i min mage? Men sista filmen på honom innanför magen kan vi säga då. Jag berättar hur jag mår, saker som hänt med kroppen. Får psykiskt meltdown, bara gråter och är allmänt nervös inför imorgon…

HÄNG MED.

 

68
gillar

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “Gravid vecka för vecka 38 + 39

 1. Du kmr fixa detta galant!!! Och man får gråta, vara nervös och rädd. Herregud en liten bebis ska ut ur din kropp! Du är grym! Massa pepp inför morgondagen ❤️

 2. Jag hade sån lust att ge dig en stor kram när du var så ledsen. Men du kommer att klara det galant!! Stoooort lycka till imorgon ❤

 3. Fina Dasha!
  Jag har läst din blogg i sååå många år, och känner mig sååå förväntansfull och glad för er skull inför vad som komma skall. Ni kommer fixa det här galant och du kommer bli en helt fantastisk mamma på alla sätt <3 Jag tänker på er imorgon och skickar all pepp och kärlek!! KRAM

 4. Lycka till ♥️ Det bästa i livet väntar dig. Jag födde min son med kejsasnitt för snart 3 år sedan.
  Det är magiska dagar ååh vad jag vill uppleva de igen. Tips! Ha han på dig så mycket du bara kan finns inget mysigare än att sova tillsammans. Min son andades som böst när han sov på mitt bröst, fortf när han vill va nära vill han sova på mig.
  Stor kram

 5. Ett riktigt stort lycka till imorgon! Kommer tänka mycket på er.
  Så otroligt häftig tid som väntar er nu! Stor kram till er båda

 6. Kan du berätta lite mer om exakt vad du dricker där i början av videon. Är också gravid och behöver lite hjälp med magen ? stort lycka till imorgon!

 7. Tvekar inte en tusendel på att du kommer bli en helt fantastisk mamma! Du har så mycket kärlek i dig. Stort lycka till imorgon!

 8. Hej Dasha,
  Jag har en son på 2 år och min andra son i magen som kommer i mars. Ska bli såååå kul att få se vem som gömmer sig i din mage. Jag är så förväntansfull för din skull! Allt kommer gå toppen imorgon.
  Passa på att ta ett låååååångt bad och vila så mycket det bara går idag.
  Massa massa kramar

 9. Stort lycka till bästa Dasha! Har följt dig i flera år och då du känns som en vän här på nätet har jag själv typ gått och varit pirrig idag för er skull ? såå nära nu och det bästa i livet väntar dig! Massa lyckokramar

 10. Stort lycka till! Det kommer gå så bra. Glöm inte bort att alla känslor är ok imorgon. Man får gråta, vara skräckslagen och samtidigt känna sig superlycklig och helt tom på känslor. Kram!

 11. Men Dasha! Man vill ju bara krama om dig fast man inte känner dig! Grattis till er lille pojke! All lycka till lilla familjen! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *