Hemma hos reportage 

På lördag ska jag ha en Hemma hos plåtning hos mig. Vilket är passande för då får jag lite eld i r*va och tar tag i de sista grejerna i hemmet.

Jag har tex två enorma helt vita väggar i vardagsrummet som jag inte riktigt hittat något fint att hänga upp på än. Jag har alltså funderat och “känt efter” i snart nio månader. Wow, har jag verkligen bott i denna lägenhet i nio månader? Känns overkligt.

Ena väggen kommer jag förstora två-tre bilder jag själv tagit. Ni får se vilka när de är klara! På andra, ovanför matbordet ska jag ha en massa olika speglar. Har sprungit runt i halva stan hela helgen och idag, förmodligen besökt 25 olika second hand butiker.

Ni får se när det är färdigt men något sådant HÄR har jag tänkt ovanför här:


0
gillar

0 thoughts on “Hemma hos reportage 

  1. Men alltså en sak. Uppenbarligen har något hänt med killen eftersom att Dasha inte svarar på några frågor angående det. Hade han varit bortrest eller liknande så hade hon nog skrivit det. Antar jag? Så sluta fråga och så kommer väl svaret så småningom.

   1. Fast det är tråkigt med bloggare som ena stunden är jätteöppna (det gick ju bra att berätta att han hipp som happ flyttat in) för att i nästa stund bara blogga en massa opersonligt.

    1. Men ärligt. Ni måste förstå det är något känsligt som hänt. Det är väl toppen att jag delar med mig av privata delar ibland. Men att kräva att man ska dela med sig av allt är inte snällt. Jag kommer berätta, tids nog…

     1. Är väl ingen som kräver att du ska berätta detaljer om vad som hönt, men folk blir nog mer nyfikna om du inte ens svarar på kommentarer om var din sambo är. Är det slut är det slut, ingen big deal sånt händer så bara skriv det ?

     2. Ja sluta tjata nu. Klart det är slut och så inget mer med det. Man måste inte dela med allt bara för att man bloggar.

     3. Alla som har varit med om ett uppbrott, vare sig det är efter ett långt förhållande eller något kort och intensivt, borde förstå att man kanske inte vill prata om det när det fortfarande är färskt. Chilla folket och ha lite förståelse och empati. <3

 1. Blir jättekul att se lägenheten nu när du (och inte Petra) bor där! Och skit i dom som frågar om “killen”. Älskar att du är BJUSSIG när livet rullar, men man måste ju respektera att man inte vill vara bjussig när något känns ovisst, jobbigt eller tråkigt. Kram till dig ❤️

 2. Hej Dasha!
  av en slump såg jag ditt matbord och eftersom jag själv är ute efter ett liknande måste jag bara fråga hur stort det är i diameter?
  Hoppas att du kan svara 🙂 Kram kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *