Hur man blir ovänner på en sekund

Mysiga bilder – kanske ni tänker? De är tagen minuter innan helvetet bröt loss. Vi kommer nämligen in på Strandvägen 1 (med barnvagn) och blir visade till det absolut sämsta bordet på hela restaurangen. Det är i skämselvrån. Så jag frågar servitören ifall vi inte kan få bordet vid fönstret, då säger Douglas som tycker jag är pinsam “Men älskling” och jag avbryter och fortsätter till servitören “Jag förstår om vagnen inte får plats men du kan väl kolla om den kanske gör det?”

Tycker ni det är fel av mig att FRÅGA om ett bättre bord? Douglas tycker att jag alltid är jobbig mot personal när vi är på krogen men jag tycker det inte är fel att fråga? 🙈.

30
gillar

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Hur man blir ovänner på en sekund

 1. Hur menar du att helvetet bröt lös? Alltså började ni bråka? Annars låter det ganska harmlöst om detta var det enda. Herregud vad min kille kan skämmas över mig och jag är såååå dålig på att vara tyst och inte eh tjafsa in public om något känns fel hehehe 😂🙈❤️

  1. Haha ja jag blev sur för tyckte inte de va okej att han skämdes över mig!!! Då sa han att han inte alls skäms över mig men det gjorde han ju 😂🙈

 2. Hej, jag tycker att det alltid är OK att fråga om saker så länge man acceterar svaret. Så fort man inte gör det utan fortsätter fråga eller argumentera emot har man gått för långt.
  Sedan brukar jag alltid vara supernoga med att tacka för hjälp, stort som smått, och förklara att jag uppskattar att de har tagit sig tid. Allt gott – Anna

 3. Omg ja så rätt att fråga om bättre bord på restaurang!!

  Tycker alltid servitörer/hovmästare förpassar en till de sämre borden och sparar de bra borden till ‘finare’ folk.

  Helt rätt att fråga om man vill sitta på ett särskilt ställe – man är trots allt en betalande kund, och betalar för hela upplevelsen att äta ute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *