Ibland händer saker bara. 

Ibland händer saker bara. 

De bara händer. 

Man kan inte hjälpa det. Det viktiga är vad man gör sen. Inte vad som händer utan vad man väljer att göra åt det. ‬

0
gillar

0 kommentarer till “Ibland händer saker bara. 

 1. Så sant!
  Nu kommer du kanske tycka att jag är lite creepy men jag drömde om dig inatt! Haha, men det var en sån positiv dröm så tänkte att du måste få höra vad den handlade om.
  Vi var rätt nyblivna vänner och jag var nere och hade en dålig dag. Och du var en sån härlig vän, fixade med bubbel och trollade fram två asfina klänningar som jag fick välja på för att jag skulle känna mig fin. Du sminkade mig och vi tog en vända på stan och jag kommer ihåg att jag blev så jävla glad i drömmen och vaknade med ett leende på läpparna.
  Lite så jag tänker mig att du är som vän irl också. Kram!

 2. Det är just det som är både skrämmande – och spännande med livet. Saker händer vare sig man vill det eller inte, går inte att styra/kontrollera <3 Som tur är människan väldigt anpassningsbar och vänjer sig vid det mesta, både positivt och negativt.

 3. Hej Dasha, jag vet redan nu inte riktigt vart jag vill komma med denna kommentaren men jag känner bara att jag vill skriva till dig.
  Vi fick beskedet att min mamma har cancer för cirka 1 1/2 vecka sen, det är lymfom och det läkarna sa till henne då är att det enda hon ska ta med sig är att det är behandlingsbart. Vi väntar fortfarande på svar angående om det har spridit sig till benmärgen men det vi vet än så länge är att det inte spridit sig till lungorna eller någonstans i magen.
  Jag är så jävla rädd och det känns som att jag går i något slags vakuum. Min mamma är den starkaste och mest inspirerande personen jag någonsin har träffat. Jag vill kunna vara stark för henne nu även att jag bara vill gråta i hennes famn och att hon ska säga att allt blir bra. Så hur är man den starka för den personen som alltid har varit det för en själv när man har varit ledsen och rädd?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *