INFLYTT I NYA LÄGENHETEN.

My oh my vågar inte säga detta högt och egentligen inte skriva om det alls men har lite bloggtorka och så vill jag ju berätta det för er men vill samtidigt inte jinxa det men vet ni vad… Vår lägenhet är TYP klar?

Vi flyttar i alla fall in onsdagmorgon. Och då kommer vi sakna handfat + badkar i badrummet och även vår fina fina bänkskiva i badrummet, bänkskiva till sköksön + bänkskiva till komoden i badrummet men det gör inget för vi har en gästwc där vi kan borsta våra gaddar och vi kan duscha på golvet men allt annat är klart och jag förstår inte hur allting kunnat gått såhär smärtfritt?!

Jag och Douglas pratade om det häromkvällen att jag både är gravid, mitt i en renovering och i denna värme inte tappat det mer än vad jag gjort? Jag har som ni vet haft två ”orkar inte med detta” utfall men vi har inte alls bråkat ang renoveringen! Det är en myt!! Renovera med era respektive, KÖR PÅ. Hehe skämt å sido. Väldigt härligt att jag hittat en kille som typ har samma smak som mig? Han älskar guld och ”extra allt” bling – inte för att vår lägenhet är smyckad i guld och bling men vi har ju satt in massor av stuckaturer och vissa kanske hade tyckt det vore ”för mycket” men vi tycker det är alldeles lagom mycket.

Tänk att vi överlevt detta. Då klarar vi fan allting tillsammans.

Prick så känns det idag.

Här kommer de första bilderna på lägenheten när det inte bara är damm och stök:
OBS att den inte är klar på bilderna, golven har inte slipats etc. Men här får ni se en liten glimt av den. 

 

Här ser ni köket i alla sin prakt.

Vänster del av köket och öppning mot vardagsrummet. Ni skymtar även gästrummet där med sina original skjutdörrar och skafferiet längst bort.

Här är min pärla! Badrummet <3.

0
gillar

4 kommentarer till “INFLYTT I NYA LÄGENHETEN.

  1. Hej Dasha!
    Vad kul, ser ut att bli så fint 🙂
    Har du tips på hantverkare till badrumsrenovering? Jag och min pojkvän ska nämligen ta tag i att renovera vårt badrum i Sthlms innerstad och är på jakt efter bra och pålitliga hantverkare, skulle därför bli väldigt tacksam för om du vill rekommendera de ni använt?

    Mvh
    Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *