Inskolning dag 3.

Nu sover Atlas middag och jag passar på att kika in och säga hej till er här.

Nu börjar det lossna lite för honom. Han håller sig nära mig hela tiden men han går iväg och leker och skrattat och gör alla ljud han alltid gör hemma också. Han låter som en bil när han leker med bilar och så snackar han mycket hehe. Dagarna innan har han varit ganska tyst bland de andra barnen.

Men nu verkar han fattat grejen och jag tror det kommer bli bra på tisdag. Han kommer säkert bli ledsen och om inte jag fäller ett gäng tårar så kommer jag bli väldigt förvånad men vi får se. Är han för ledsen så kommer jag sitta på ett café fem minuter ifrån så springer jag är jag där på två. Vi får ta detta i min lilla känsligas killes takt helt enkelt. Men första dagen förstod jag inte hur han skulle klara sig här utan mig men nu ser jag det. Han behöver bara få lite mer luft under sina vingar.

38
gillar

4 kommentarer till “Inskolning dag 3.

  1. Tycker det är bra att man anpassar. Det är okej att vara blyg och rädd. Blir arg på samhället som lär en att man ska vara så social. Det är okej att ha sin egen personlighet. Hoppas han kommer trivas på förskolan 🙂

  2. Hoppas det går bra för er! Tycker det låter så klokt satt ta det i hans takt ? får jag fråga vad som fick er att välja att skola in just nu? Kram och lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *