Jag är så otroligt tacksam över att jag har er 

Det slog mig precis. Vad jag är lyckligt lottad som har er som är så himla snälla mot mig. Vet ni hur sällan ni är elaka mot mig? Nästan aldrig. 

Sen stör ni er på mig ibland men det gör man ju på sina vänner. Vi har olika åsikter och värderingar och tycker olika ibland. Och det är helt okej. Skillnaden mellan oss och vänner man har irl (in real life) är att här kan ni faktiskt gömma er bakom en skärm och säga något otrevligt, jämfört med vanliga vänner kanske man säger något otrevligt till en annan kompis om den kompis man stör sig lite på. Och det är helt okej. För jämfört med många andra av mina vänner som också bloggar är ni väldigt väldigt snälla mot mig. 

Det är jag tacksam för. Tack för allt ni ger mig. Och allt ni delar med er av <3  

   
    

0
gillar

0 kommentarer till “Jag är så otroligt tacksam över att jag har er 

 1. Hej Dasha, jag brukar inte kommentera och faktiskt mer eller mindre sluta läsa bloggar när någon åker utomlands (är ofta ointressant att läsa om en massa restauranger i en stad man aldrig varit). Men din blogg har aldrig varit så bra som den är nu och du har aldrig framstått som mer harmonisk. Jag hoppas du känner dig lika fantastisk som känslan du förmedlar. Det verkar verkligen som du är nere på djupet och rotar runt och gör ett riktigt fundamentalt förändringsarbete. Verkar i alla fall väldigt härligt (och jobbigt på ett frigörande sätt) och jag önskar dig all lycka till fina Dasha! En stor kram <3

  1. Tack snälla. Det är verkligen exakt så denna upplevelse är. Svår och djup men befriande och SKÖN. Som en massage kan va ibland. <3

 2. Hej Dasha och tack själv för allt du delar med dig! Jag hade samtalet med killen jag dejtat under hela hösten igår och det gick upp för mig att han vill både äta kakan och ha den kvar. Istället för att bli bara ledsen så blev jag också arg och det dök upp i mitt huvud vad du sagt i er podd, ”jag vill inte vara nåns jävla tidsfördriv – jag är värd nåt så mycket bättre”. Idag ska jag smsa och säga att jag inte vill ses mer och det känns så skönt att jag kom till den insikten innan det hunnit bli ett nytt år. Tack Dasha för att du stärkt mig. Stor kram

 3. Hej Dasha!
  Du förmedlar verkligen en underbar känsla genom skärmen, blir alltid lite mer peppad av att gå in och läsa ditt senaste inlägg. Du får mig att både tänka till och lära mig att tycka mer om mig själv.
  Jag skickade en snapchat-selfie till en kompis förut och tillbaka fick jag ”Du är så fin!”, jag svarade: ”Det är filter & solen som gör det”. Men min kompis skrev då att ”Det är glöden inuti dig som strålar ut!”. Jag har nog aldrig blivit så glad över en komplimang, för på den senaste tiden känner jag att jag verkligen vuxit i mig själv, våga ta plats och avstånd mot saker eller personer som jag inte tycker är rätt. Jag tycker du strålar minst lika mycket! Gott nytt år! <3

 4. Tack för allt DU delar och allt DU ger. Vet ingen mer äkta, ärlig och öppen bloggare. Så genuin. Blir väldigt svårt att störa sig då liksom.

  Vad brun och härlig du har blivit föresten! :*

 5. Jag tror att det är för att du är så Go! Du är Inte ytlig (som så många andra bloggerskor), du är Genuin och äkta, du är rolig och härlig. Du är du!

 6. Tack det samma finis!

  Kan inte du träffa Anna Hbibs nu när du är i Miami? Ta en drink och bara snacka för gamla tiders skull, alla växer ju upp och förändras så er vänskap hade kanske funkat jättebra nu? Hade gjort oss gamla bloggläsare glada ialf 🙂 Puss

 7. Dasha först å främst! PUSS! Fan vad du har varit inspirerande på senaste tiden. Nu har jag en fråga, gick nyss igenom en tragedi och behöver få åka på en liknande resa som du åkte med. En typ yoga/meditations/welness-resa (OBS! för nybörjare – aldrig yogat i hela mitt liv!). Vilka åkte du med? Vart hittar jag sånna resor? Tips etc?
  Hoppas du ser detta o svarar <3

 8. Gott nytt år Dasha! Tack för att jag får ta del av ditt liv. Ditt genuina sätt är så befriande. Önskar dig ett fantastiskt 2016. Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *