Kämpar på här hemma.

Wow vilken känsla. Igår var första dagen jag kände mig lite lite piggare. Eller inte pigg-pigg men helt klart mer energi än innan. Dock är inte energin långvarig… För blir väldigt lätt andfådd och svag. Pang säger det blir jag orklös och måste sätta mig ner för att ta igen mig.

Hostar för minsta ansträngning gör jag också. I början på veckan hade jag hoppats på att jag skulle vara frisk till helgen i alla fall. Så kunde vi åka till Dalarö och gå en promenad och vinka till Douglas föräldrar på avstånd. Men nu känns det som om jag inte alls kommer vara frisk tills dess. Men trött är man på att bara ligga ner i alla fall.

Herregud matat alla serier jag kan tänka mig och vill inte se min soffa och data en sekund till. Har sakta packat upp lite kartonger. Står ju ett gäng på vinden. När vi flyttade in innan jul (innan renoveringen) packade vi ju upp massor. Men ca 15 stycken körde vi upp på vinden som inte kändes så viktiga. Det är en låda med träningskläder, mer porslin, köksmaskiner och lite såna oviktig grejer som man inte behöver användning av varje dag ni vet?

De packar jag upp nu. Två kartonger har tagit mig en timma. Hehe. Sakta går det fram. Nä nu har jag vilat klart! Nu ska jag fortsätta. Tjoflöjt!

24
gillar

5 kommentarer till “Kämpar på här hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *