Kroppen efter graviditeten

Efterfrågad film är uppe! Men jag gjorde ett stort misstag där direkt efter förlossningen… Ångrar det mycket för jag hade inte behövt överdriva det på det sättet. Ett truly stort misstag.

Bestämde också att nästa film får bli en frågevlogg! Kul va!
Ställ era frågor här i kommentarsfältet!

21
gillar

26 kommentarer till “Kroppen efter graviditeten

 1. Jag gör fortf samma ”misstag” sähär 4 månader efter förlossning. Godis, chips, mat i mängder exakt varje dag. Utan stopp. Bara hetsäter. Tack för en ärlig och bjudig vlogg! Kram

  1. För mig var det också så! Gick upp 10 kg under graviditeten men fortsatte att äta, äta och äta efter förlossningen ? så det jag gick ner gick jag direkt upp igen och vägde till slut MER än som höggravid ??

 2. Åh tack för denna vlogg! Jag har också typ hetätit de första 4 månaderna. Suget efter allt onyttigt är helt sjukt! Tycker det är bra att prata om det för i längden är det ju inte hälsosamt för någon. Vi kvinnor får pusha varandra! Vi är grymma mammor som också måste prioritera oss själva ibland med! <3 Så kul att följa dig i dina kanaler! Hejja dig! Kram <3

  1. Dock tror jag kroppen behöver extra näring just då så man ska nog lyssna på den och ge den vad den behöver istället för att bli rädd att man är extra hungrig.

 3. Hej! Tack för bra, fin och så ärlig bild av kroppen efter graviditeten! Känner igen mig så mycket med min kropp efter graviditeten, har en liten tjej som kom i mars. Har du något tips hur du fick igång magen efter graviditeten eller kom det igång av sig själv till slut? Jag tampas med det nu. Tack för bra bra blogg och YT!!!

 4. Skulle gärna vilja höra mer om ekonomi och hur du och D får ihop vardagen med egna företag, influensande och föräldraledighet? Vem/hur mycket föräldradagar tar ni ut? Hur löser ni det som egna företagare? Vad är era största inkomstkällor? Ungefär hur mycket har ni i fasta kostnader varje månad? Osv.
  KRAM!

 5. Tack för en underbart härlig och bjudig vlogg! Känner själv igen mig, snart 3 mån sedan första barnet. Sen du började visa Lindtkulor i vlogg/blogg har jag också tryckt en näve till frukost.. Dags att ta tag i det nu kanske..

  En fråga: hur ser Atlas sömn och matrutiner ut nu? Upplever du att han går efter samma klockan varje dag?

 6. Skulle jättegärna vilja höra mer om din återhämtning efter snittet. Hur känns kroppen och ärret? Hur länge hade du ont? Brukar du tejpa eller massera ärret? När började du träna och hur har du gjort för att bygga upp kroppen på ett bra sätt för att inte överanstränga snittet? Några tips till andra som fött med snitt? Haha, massa frågor som du märker! 🙂

 7. Vill också veta hur det gick med Atlas när vi var på bröllopet och varför er lägenhet ligger på Hemnet! Inte supervanligt att ta dit mäklare o fota osv osv bara för att känna på marknaden tänker jag. Kan ni tänka er att flytta om ni får det ni vill osv? Kraaam

 8. 2 frågor
  1. Hur är det att ha fankonton? Vilket har du kommit närmst?
  2. Hur kunde du ha koll på att du hade 100 videos? Hahaha
  Du är bäst och sluta inte med det du gör!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *